Actualitate

Carmen Șerban și-a făcut iubit. A fost la un pas de tragedie

De patru luni, Carmen Șerban iubește din nou. Cântăreața și-a făcut iubit și e foarte fericită. Cine e alesul?

Una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică, Carmen Șerban, e din nou liniștită. Are iubit de patru luni.

Carmen Șerban și-a făcut iubit. A fost la un pas de tragedie

A făcut primele declarații despre iubitul pe care îl are de patru luni. Un lucru mai puțin obișnuit pentru vedeta, care în general e foarte reținută cu viața sa personală. Aceasta însă nu are planuri de căsătorie, iar relația lor este foarte liberă. În plus, Carmen spune că atunci când simte nevoia să fie singură, îl trimite pe iubit la el acasă.

„Nu-mi doresc să fac asta pentru că nu sunt de lungă durată. Și ce fac, vin și îi prezint și după aia ne despărțim? Fiecare femeie își dorește să ajungă la altar cu cine trebuie. Sufletul pereche este greu de găsit atunci când ești artist.

Am o relație de patru luni de zile, dar atunci când am chef să stau singură, îi zic sa meargă și până pe la el acasă. O femeie foarte frumoasă, dar răutăcioasă și încruntată e urâtă. Și o femeie grasă și cea mai veselă este cea mai frumoasă.”, a declarat Carmen Șerban, pentru Antena Stars.

S-a ales cu arsuri grave la mână

Tot Carmen a fost cea care a fost la un pas de o mare nenorocire, după ce brutăria pe care a deținut-o, a luat foc. Aceasta a spus că a trecut printr-o experiență ieșită din comun, când s-a ales cu arsuri mari la mână. De asemenea, vedeta a povestit că înainte de a fi cântăreață, aceasta a lucrat într-o fabrică de încălțăminte, apoi și-a deschis și propria brutărie în Timișoara.

“Am făcut încălțări, apoi mi-am deschis o brutărie la Timișoara, am făcut și contabilitate. Nici nu mâ gândeam că voi deveni celebră și iubită, pentru că eu făceam muzică din pasiune, atât”, a mărturisit Carmen Șerban. Din păcate, aceasta a pus mâna în interiorul cuptorului să verifice dacă totul e în ordine. În acel moment, o flacără i-a cuprins mâna.

“Dar într-o zi, afacerea de la Timișoara s-a închis. Căci după ce am făcut focul, s-a auzit un zgomot și eu am mers să verific. Iar când am deschis a venit o flacără pe mine, mi-a ars toată mână. Norocul meu că acolo aveam niște lapte acru și mi-am băgat mână în el. În vreo 3-4 ani mi s-a vindecat mâna, desi o aveam toată în coajă. Probabil a fost înfundat coșul. Cred că Dumnezeu a fost și este mereu lângă mine. Cu brutăria nu s-a întâmplat nimic, nu era flacăra mare, dar am renunțat la tot ce era acolo, după acest incident. Am considerat că Dumnezeu mi-a dat un semn să plec și de acolo.”, a declarat aceasta.

 

Tags