Actualitate

Carmen Harra, predicțiii incredibile despre România

Una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din lume, Carmen Harra, a făcut predicții incredibile despre România.

A făcut predicții incredibile despre România. Carmen Harra susține că țara noastră se va vindeca în următorii 18 ani.

Carmen Harra, predicțiii incredibile despre România

Potrivit huff.ro, Carmen Harra i-a acordat un interviu renumitului jurnalist Cristi Brancu. Ce a spus clarvăzătoarea e cu adevărat zguduitor, mai ales că a precizat că România se va vindeca în următorii 18 ani.

Dar, în lumea de azi, nimic nu mai e greșit, nimic nu mai e corect. Totul este „pe dos” față de cum trăiam în generația mea, în care aveam alte concepte, altă stare de moralitate. (…)„Poporul român crede în Dumnezeu, crede în vindecare. Dar, când vorbești de poporul român, vorbești de acei „lideri” care îl duc pe un alt drum. Și ducându-l pe drumul greșit, sigur că vorbim de fenomenul opus vindecării. Și totuși eu sunt optimistă și zic că poporul român se va vindeca în următorii 18 ani, abia atunci vom putea spune că suntem pe drumul ce bun, că liderii vor duce țara acolo unde trebuie”, a spus Carmen Harra.

Va urma o perioadă de confuzii și violență

Totodată, aceasta a spus că ne vom lovi de o perioadă în care vom avea parte doar de confuzii și violență. „Și România și alte țări imită ce se întâmplă în America. Ce veți vedea în perioada următoare în America, cu alegerile, vor fi niște convulsii fără precedent, indiferent de cine câștigă, vor fi lupte, vom asista la niște mutații fără precedent. Așa că și România vine și ea ca un copil care-și imită părinții. Cei mulți își vor manifesta nemulțumirile în stradă. Vom putea asista la ieșiri în stradă până la acest final de an”, declarat Harra.

Situația foarte grea va avea și America, indiferent cine va ieși la alegeri. „Predicțiile, în ultima vreme, nu mai poți să le faci cu exactitate. De ce nu? Pentru că sunt modificate de natura umană. Deci, oamenii intervin și schimbă ceea ce ar trebui să se întâmple. Ceea ce ar fi o ordine divină a lucrurilor, nu se mai ține cont de ea. Deci, dacă eu aș spune câștigă Biden, și câștigă Trumo, aș fi criticată, cum am mai fost deja.

Deci nu mai spun cine câștigă, pentru că ar trebui să câștige, de fapt, Biden dacă ar fi să o luăm real. Dar și acum patru ani a câștigat Trump pentru că s-au făcut șmecherii, s-a umblat la electorat, s-au tras sforile. A intervenit Rusia, a intervenit ajutorul lui Putin, care este inimaginabil ca o țară din afară să intervină în alegerile altei țări”. E total greșit, a continuat aceasta.

 

Tags

Close