Actualitate

Care este ultima sa dorință! Senatoarea Diana Șoșoacă a spus cum vrea să fie înmormântată

La cât de controversată e senatoarea Diana Șoșoacă, nu s-ar fi gândit nimeni că ar mai putea șoca vreo declarație de-a sa. Și, totuși, nu e așa. Războinica a spus acum cum vrea să fie înmormântată.

Dacă ați crezut că senatoarea Diana Șoșoacă nu mai are cu ce să vă surprindă, ați greșit. Recent, aceasta a venit cu o declarație uluitoare, dând detalii despre cum ar vrea să fie îngropată.

Care este ultima sa dorință! Senatoarea Diana Șoșoacă a spus cum vrea să fie înmormântată

Recent, războinica senatoare Diana Șoșoacă a uimit pe toată lumea, precizând că iubește coronavirusul și spunând cu lux de amănunte, cum vrea să fie înmormântată. „Mie imi place Covid-ul, îl iubesc. A scos la iveală ceea ce a fost mai mizerabil, mai neprincipial, mai grotest, mai grobian din oameni. A scos criminalitatea, mafia, toate problemele societății. Și dacă mor, eu le-am spus un lucru alor mei. Pe mine să mă îngropați în picioare. S-au blocat și preoții cu care am vorbit. Zic: luați beton, turnați și voi fi statuia libertății. Eu nu mă las. Acestea sunt principiile după care trăiesc. Mai greșesc si eu, sunt om”, a declarat Diana Șoșoacă.

A dat mâna cu moartea

Chiar și Diana Șoșoacă, care spune că nu se teme de nimic pe lume, a dat mâna cu moartea anul trecut. „Anul trecut, după ce am scos lumea in strada, exact in ziua în care soțul meu a ajuns la Athos, eu şi fetița mea am fost răsturnate într-un canal cu mașina. A fost cea mai cumplită ploaie cu piatră pe care eu am văzut-o în viața mea. Era un drum pe care eu nu am mers niciodată. Am rămas uimită când am văzut că GPS-ul m-a dus pe drumul ăla. Dintr-o dată drumul a cotit dreapta, a venit peste mine, m-a împins, eu am tras de volan. Nu se vedea nimic. Era o maşină gri”, a mărturisit senatoarea.