Actualitate

Care a fost ultima dorință a marii artiste Gabi Luncă

A trecut la Domnul cea mai mare cântăreață de muzică lăutărească pe care a avut-o vreodată România. Care a fost ultima dorință a artistei.

Pe 2 aprilie 2021, la doar câteva ore după ce s-a stins Nelu Ploieșteanu, a trecut la cele veșnice și Gabi Luncă. Care a fost ultima dorință a artistei.

Care a fost ultima dorință a marii artiste Gabi Luncă

A murit regina muzicii lăutărești, Gabi Luncă. Aceasta va fi îngropată zilele următoare, iar fiicele sale îi vor îndeplini ultima sa dorință. Artista a cerut să fie îngropată alături de soțul ei, acordeonistul Ion Onoriu, care a trecut la cele veșnice în 1998.

Va fi condusă pe ultimul drum cu covor roșu și porumbei albi

Familia renumitei cântărețe au cerut DSP-ului să li se permită să o înmormânteze creștinește, iar aceștia au fost de acord. În consecință, va fi condusă pe ultimul drum cu covor roșu și porumbei albi. De asemenea, Ion Onoriu urmează să fie deshumat de la cimitirul Străulești. Acesta urmează să doarmă întru eternitate alături de soția sa, Gabi Luncă, la cimitirul Dămăroaia. Aceasta a fost ultima dorință a vedetei, a spus fiica acesteia, Rebeca Onoriu.

În 2009 a avut cancer

Gabi Luncă a mai avut probleme cu sănătate în 2009 când a aflat că suferă de cancer. Aceasta a luptat atunci cu boala și a învins. “Eu am mers la medic imediat ce am simţit că este ceva în neregulă cu mine. M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat. Vreau să le sfătuiesc pe toate femeile să meargă la un control, măcar o dată pe an. Această boală este foarte grea, am avut momente de disperare. M-am jelit zile întregi, mă uitam la toate hainele şi mă întrebam dacă mă mai întorc acasă ca să pot să le port. Citostaticele au fost insuportabile pentru mine, dar Dumnezeu nu m-a lăsat”, spunea artista în urmă cu câțiva ani.