Actualitate

Bucurie imensă în showbizz. Nicole Cherry e însărcinată. E primul copil al îndrăgitei cântărețe

Cu doar câteva luni în urmă spunea că-și dorește enorm un copil, iar acum se pare că visul i se va împlini. Sursele spun că frumoasa cântăreață Nicole Cherry e însărcinată.

Veselie în familia lui Nicole Cherry. Potrivit surselor, aceasta așteaptă primul ei copil și e în culmea fericirii.

Bucurie imensă în showbizz. Nicole Cherry e însărcinată. E primul copil al îndrăgitei cântărețe

Este vestea anului în showbizz-ului românesc. La doar 22 de ani, Nicole Cherry așteaptă un copil. Vedeta are o relație de Florin Popa, un tânăr mai mare cu opt ani decât ea și cei doi, spun sursele, abia așteaptă să devină părinți.

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine.

El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a spus Cireșica cu câțiva ani în urmă.

Se înțelege extraordinar de bine cu viitorii socri

Pe de altă parte, Nicole a declarat că se înțelege foarte bine și cu viitorii socri. “Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor.”, a spus aceasta.