Actualitate

Bombă în showbizz. Maria Constantin se căsătorește

După multe relații care nu s-au finalizat și un divorț alături de un afacerist cunoscut, cântăreața Maria Constantin aruncă bomba. Urmează să se căsătorească.

Și-a găsit jumătatea și a luat hotărârea decisivă. Maria Constantin a spus că la anul urmează să-și pună pirostriile.

Bombă în showbizz. Maria Constantin se căsătorește

A venit vremea să fie și Maria Constantin fericită. După nenumărate șocuri în amor, aceasta e iubită și iubește din tot sufletul. Robert Stoica, iubitul ei e cu trei ani mai mic decât ea și pentru prima dată și aceasta l-a prezentat pentru prima dată la o petrecere mondenă.

Cei doi s-au îmbrăcat în alb, după cum a fost stabilit dress codul de organizatori. Cei doi s-au comportat ca doi îndrăgostiți veritabili, iar Maria a fost văzută cum îl hrănea pe Robert. ”Suntem fericiți, locuim împreună. Anul acesta nu, că nu se știe cum vor sta lucrurile din cauza pandemiei, abia încep cântările, dar la anul ne vom căsători”, a declarat vedeta.

Când a primit inelul de logodnă

Maria Constantin a primit inelul de logodnă în martie, exact de ziua ei și momentul a fost unul unic. “Inelul a fost cadou de ziua mea, momentan nu ne putem căsători pe pandemie. Nu trebuie să mă ceară, că oricum e luat! Eu pe 10 martie m-am operat la sâni.

Pe 12 a fost ziua mea, la 12 noaptea a venit cu 35 de trandafiri și cu un inel. A fost o surpriză mare. Deocamdată nu ne facem planuri. Robert, iubitul Mariei, se înțelege foarte bine cu băiatul solistei din prima căsnicie.” Codruț e în lumea lui, e pasionat cu jocurile. E ok, are o relație bună cu Robert. Mi-ar plăcea să mai am un băiat!”, a mai pus Maria.