Actualitate

Bombă în showbizz. Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela în secret

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase momente din viață. Cei doi s-au căsătorit azi, iar Gabriela a strălucit în rochia albă de mireasă.

Starea civilă din Corbeanca a fost azi îmbrăcată în straie de sărbătoare. Dani Oțil și Gabriela s-au căsătorit. Cei doi sunt în culmea fericirii.

Bombă în showbizz. Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela în secret

Cu doar două săptămâni în urmă, Dani Oțil își anunța intenția de căsătorie, dar nimeni nu s-a gândit că momentul va fi atât de repede. „M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a declarat atunci prezentatorul.

Cine le-a cântat la nuntă

Printre cei care au fost invitați la nunta anului au fost solista de la Taraful Rutenilor, Carmen Chindriș, dar și rudele prezentatorului și iubitei sale. Nu au lipsit nici Răzvan Simion, Ramona Olaru, Florin Ristei și toți colegii ce îi sunt aproape lui Dani Oțil la emisiunea pe care o prezintă.

Fratele lui Dani a fost fericit și a venit din Reșița, pentru a fi alături de prezentator la cel mai frumos eveniment. Masa și dansul au avut loc la restaurantul pe care Dani îl deține. Așa cum era de așteptat bucătarul care le-a pregătit cele mai bune preparte a fost Nicolai Tand.

Inel cu fluture asortat la rochia de mireasă

Gabriela a arătat spectaculos în rochia de mireasă, iar ca accesoriu a avut un inel cu un fluture. „Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare și pe Gălușcă, pisicuța noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinți”, a spus Dani cu ceva timp în urmă.