Actualitate

Boala secretă de care suferă CRBL. A ajuns să fie tratat chiar și la Survivor, când camerele nu sunt pornite

S-a aflat că CRBL suferă de o boală nebănuită și că este tratat pe ascuns, la Survivor România, atunci când camerele de filmat nu rulează.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Tensiunea întrece cote maxime la Survivor România, iar competiția se apropie cu pași repezi de final. CRBL a fost unul dintre cei mai încercați concurenți, căci deseori a avut parte de scandaluri cu coechipierii săi, dar și cu adversarii, a fost în exil și acum, iată că are și probleme de sănătate. Despre CRBL se crede că este accidentat și că suferă de o boală care s-a agravat, ajungând să fie tratat pe ascuns, chiar și la Survivor România, când camerele de filmat nu rulează,

Daniel Pavel a mărturisit că Faimosul CRBL este accidentat, motiv pentru care nu va lua parte la următoarele câteva jocuri, însă fanii emisiuni au o cu totul altă părere, iar adevărul este departe de a fi aflat. Chiar dacă CRBL și-a făcut apariția la ultimul joc pentru imunitate, telespectatorilor li s-a spus că nu va participa la competiție, căci are anumite probleme de sănătate. În ciuda acestui fapt, concurentul nu părea să aibă nicio problemă.

Advertisment

 Boala secretă de care suferă CRBL. A ajuns să fie tratat chiar și la Survivor, când camerele nu sunt pornite

Totuși, showblitz.ro transmite că boala de care suferă CRBL are legătură cu aparatul digestiv, iar perioada de recuperare s-a prelungit, dat fiind faptul că problemele s-au agravat. Concurentul din echipa Faimoșilor așteaptă cu nerăbdare să revină pe traseu, însă nu se știe când va fi posibil acest lucru. Deși este accidentat, CRBL a avut parte de imunitate din partea ogranizatorilor show-ului, iar în ultimul consiliu de eliminare acesta nu a putut fi votat. Prin urmare, ediția din 12 aprilie 2022 a concursului Survivor România a adus eliminarea unui fost Războinic.

Advertisment
Advertisment
Advertisment