Actualitate

Bianca Drăgușanu spune nu, Alex Bodi nu se lasă. O vrea înapoi, chiar dacă ea e a lui Gabi Bădălău

Telenovela dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu s-a terminat nici acum. Afaceristul vrea cu orice preț să se întoarcă la el. Chiar dacă acum iese cu o altă Bianca.

Care să fie oare motivul pentru care Alex Bodi nu o lasă în pace pe Bianca Drăgușanu? Vedeta spune acum tot adevărul.

Bianca Drăgușanu spune nu, Alex Bodi nu se lasă. O vrea înapoi, chiar dacă ea e a lui Gabi Bădălău

Nu vrea sub nici un chip să renunțe la Bianca Drăgușanu. Culmea și el și-a găsit o femeie superbă, iar blonda noastră vrea să se căsătoreacă cu Bădălău și să-i facă un copil. Semn clar că e super îndrăgostită de el. Numai că Bodi nu suportă ideea. Sau, o fi altceva la mijloc? Bianca face acum lumină în toată această poveste încurcată.

M-a filmat ca să mă pună în ipostaze compromițătoare

„Am fost căsătorită cu un om care, timp de trei ani și ceva, în cele mai rele momente din viața mea. Când m-am simțit cel mai rău, sau am fost bolnavă, sau am fost la pământ, și la propriu și la figurat, și am suferit. El în loc să îmi ofere primul ajutor, a premeditat totul și m-a filmat doar ca să mă pună în ipostaze compromițătoare. (…)

Din dorința lui de a demonstra ceva, cuiva, nejustificat, face aceste lucruri, pe care, apoi, le regretă. El își dorește atenție, pe care o și primește, de altfel. Ceea ce nu știe el este că, făcând rău la infinit, nu ai cum să primești bine. Pentru că oamenii nu sunt proști, nu poți să subestimezi pe toată lumea. Iar eu dacă eram atât de rea, de nocivă pentru el, de ce mereu s-a întors la mine. Și de ce mereu a vrut să ne împăcăm, și de ce mereu îmi cere încă o șansă”, a spus Bianca.