Actualitate

Bianca Drăgușanu și-a ales rochia de mireasă. A hotărât data nunții cu Gabi Bădălău?

Chiar dacă a trecut puțin timp de când s-a despărțit de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu e pregătită să intre într-o nouă căsătorie.

Blonda s-a dat singură de gol. Bianca Drăgușanu și-a ales și rochia de mireasă, dar și buchetul.

Bianca Drăgușanu și-a ales rochia de mireasă. A hotărât data nunții cu Gabi Bădălău?

Cu puțin timp în urmă plângea după Alex Bodi, declarând că e iubirea vieții ei, acum e gata să meargă la altar cu Gabi Bădălău. Se pare că lucrurile sunt foarte serioase între cei doi, pentru că blonda a găsit și rochia de mireasă perfectă, dar și buchetul potrivit. Gurile rele spun că afaceristul ar fi cerut-o de soție, iar răspunsul acesteia ar fi fost da.

Sigur că va mai fi ceva până la acel moment, pentru că Bădălău trebuie întâi de toată să termine divorțul cu Claudia Pătrășcanu. De altfel, Bianca a și postat pe facebook o fotografie în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă. Există și un comentariu interpretat de fanii săi în fel și chip: „Ia uite, florile, gata, sunt mireasă, ce sa mai! Am și buchetul, totul e perfect!”.

Alex Bodi l-a contactat pe Bădălău

Din motive doar de el știute, recent Alex Bodi l-a contactat pe Gabi Bădălău. Să fie oare gelos afaceristul gândindu-se că fosta sa soție este acum în brațele altui bărbat? Nimeni nu știe care e adevărul, dar sursele spun că el își dorește să se înțeleagă bine cu Gabi. Cât despre Bianca Drăgușanu, aceasta a declarat că se află într-una din cele mai bune situații ale vieții.

„În momentul de față chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură in vacanță și de acolo am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. Am spus ca vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto. Acolo am tot încercat s-o conving pe Ramona să meargă în Maldive. Am spus Universului că vreau să merg.

Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”, a spus aceasta într-o emisiune televizată.

 

Tags