Actualitate

Bianca Drăgușanu se mărită cu Gabi Bădălău? Ce i-a dat de gol pe cei doi

Chiar dacă Bianca Drăgușanu spune că nu are nimic serios cu Gabi Bădălău, se pare că nu e deloc așa. Sursele spun că cei doi ar avea gânduri serioase.

Ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. După Dubai și Maldive, urmează verighetele?

Bianca Drăgușanu se mărită cu Gabi Bădălău? Ce i-a dat de gol pe cei doi

Fostă blondă a lui Bodi, Bianca Drăgușanu a intrat în anul nou cu dreptul. Aceasta a petrecut un Revelion pe cinste, în Dubai alături de afaceristul Gabi Bădălău. Cei doi s-au simțit atât de bine, încât tânărul, îndrăgostit lulea, s-a gândit să o ducă pe Bianca și în Maldive. Cârcotașii spun că acesta nu știe cum să se mai comporte cu blonda și ar fi în stare de orice, numai ca aceasta să fie fericită. Chiar dacă sunt împreună aproape tot timpul, Gabi are grijă să îi aprecieze toate comentariile pe facebook și să îi dea like la toate fotografiile. În plus, surse din anturajul afaceristului mărturisesc că acesta ar fi vorbit și despre căsătorie. Ceea ce e foarte posibil, pentru că e pentru prima dată când își asumă o relație.

Dormitor cu petale de trandafir

Sursele spun că în Maldive, Gabi Bădălău s-a întrecut pe sine și i-a pregătit Biancăi o surpriză la care nu s-ar fi așteptat. A pus petale de trandafiri în pat, lumânări parfumate și imense buchete de flori. Toate pentru cea care i-a furat inima. Bianca nu s-a putut opri, așa că a filmat totul și a postat apoi pe pagina sa de socializare. Dar cei doi au negat că ar avea o relație până în acest moment. „Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată”, a declarat Bianca Drăgușanu, Spynews.ro. După ce a aflat ce face cea mai bună prietenă a sa, Ramona Gabor, care a trăit o perioadă cu Bădălău a reacționat imediat. Mănâncă spaghetele ca să îți uiți regretele, a fost mesajul postat de sora Monicăi Gabor.

 

Tags