Actualitate

Bianca Drăgușanu o să aibă un șoc. Iubita lui Alex Bodi a dat anunțul…

Daria Radionova și Alex Bodi au o relație mai frumoasă ca niciodată. Iubita afaceristului a dat anunțul mult așteptat de toată lumea.

Este în brațele iubitei sale și și-a găsit fericirea. Alex Bodi vrea să facă pasul cel mare. Daria a făcut anunțul.

Bianca Drăgușanu o să aibă un șoc. Iubita lui Alex Bodi a dat anunțul…

Cei doi au planuri mari de viitor și sursele spun că nu mai durează mult și vor face pasul cel mare. Și nu o spun doar cei care își doresc să-i vadă pe cei doi căsătoriți cât mai repede, ci a dat semne chiar Daria Radionova. Recent, Daria i-a lăsat fără cuvinte pe internauți atunci când a fost întrebată dacă își dorește copii. Aceasta a răspuns fără să stea pe gânduri: În curând. Un semn clar că cei doi îndrăgostiți au gânduri mari. Oare Bianca Drăgușanu o fi fost informată?

Alex Bodi mai vrea doi copii

Și nu e deloc de mirare că tânăra își dorește copii. Cu puțin timp în urmă și Alex Bodi a recunoscut că mai vrea doi bebeluși. Mai mult, acesta a explicat că Daria este într-adevăr femeia de care are nevoie, numind-o chiar femeia ideală. Din păcate însă, mai e puțin de așteptat până atunci, pentru că afaceristul trebuie să-și termine problemele pe care le are cu poliția. Cu câteva zile înainte de Crăciun acesta a fost lăsat în arest la domiciliu și nu a avut voie să părăsească locuința până pe dat de 8 ianuarie.

Și tot pe data de 8 ianuarie, Tribunalul Dolj a judecat și contestația afaceristului privind măsurile asiguratorii. Și e vorba de bani și bunuri de valoare care au fost ridicate din locuința acestuia atunci când au avut perchezițiile. Bodi este implicat într-un dosar de proxenetism, unde e bănuit că face parte dintr-o rețea. Care se știe că ar fi condusă de nașul său, Adrian Tâmplaru. Dar afaceristul spune că e total nevinovat și nu există nici o dovadă care să-l incrimineze.

 

Tags