Actualitate

Bianca Drăgușanu nu are șanse de măritat. Tatăl lui Gabi Bădălău nu o vrea

Chiar dacă fiul său a spus tuturor că o vrea de nevastă, tatăl lui Gabi Bădălău, fostul politician Niculae Bădălău nu o vrea pe Bianca Drăgușanu.

Se pare că Bianca Drăgușanu are mari probleme. Fostul politician Niculae Bădălău e împotriva relației cu băiatul său.

Bianca Drăgușanu nu are șanse de măritat. Tatăl lui Gabi Bădălău nu o vrea

Niculae Bădălău, tatăl afaceristului Gabi Bădălău nu o suportă pe Bianca Drăgușanu și l-a avertizat că nu e potrivită pentru el. Mai mult decât atât, el vede relația ca pe o aventură, iar surse din apropierea lui spun că escapadele l-au făcut să-și piardă imaginea pe care a avut-o. Aceea de om influent. Pe de altă parte, Claudia Pătrășcanu dă tot mai multe lucruri din casă. Chiar dacă procesul de divorț încă nu s-a terminat, aceștia nu contenesc să își arunce tot felul de cuvinte grele.

Acuzat de consum de substanțe interzise

Totodată, Claudia Pătrășcanu l-a acuzat pe fostul soț de consum de substanțe interzise, jocuri de noroc infidelitate și furt, dar și acte de violență. Cântăreața a mărturisit prin ce momente cumplite a trecut, ba mai mult Andreea Bănică spune că a fost martoră la multe dintre acele scene. „De atâta suferință, umilință și tot ce mi s-a întâmplat, aveam în minus vreo 10 kilograme pe atunci. A fost violent, dar nu m-a lovit practic. Dar nici eu nu m-aș lăsat lovită, sunt o femeie puternică. A avut tentativa de a lovi două uși în casă de față cu copiii”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Terorizată de soacra ei

Totodată, Claudia Pătrășcanu a declarat în emisiunea lui Cătălin Măruță că nu vrea să primească nimic în afară de banii care i se cuvin. Bani care i-au fost luați de mama lui Gabi Bădălău. ”Eu îmi vreau doar banii mei, din munca mea. Am muncit în firmele acestei familii și nu am fost plătită. Există un proces pe rol la Giurgiu. Vreau banii din chiria garsonierei pe care am luat-o prin credit. Gabi mi-i lua și se ducea la cazinou. Vreau banii de la moț, de la botez, de la petrecerile copiilor noștri. Eu am spus să îi punem într-un cont, dar el i-a luat și a cumpărat un excavator”, a spus Claudia Pătrășcanu.

 

Tags