Actualitate

Bianca Drăgușanu i-a spus adio lui Bădălău. Alex Bodi i-a trimis un buchet de 150 de trandafiri

Sunt din nou liberi amândoi, iar Alex Bodi îi dă din nou târcoale Biancăi Drăgușanu. Afaceristul i-a trimis acum un buchet de 150 de trandafiri albaștri.

Ce-o fi în capul lui Alex Bodi? După ce s-a certat ca la ușa cortului cu Bianca Drăgușanu, afaceristul vrea să o recucerească. I-a trimis un buchet de 150 de trandafiri.

Bianca Drăgușanu i-a spus adio lui Bădălău. Alex Bodi i-a trimis un buchet de 150 de trandafiri

Fostă blondă a lui Bote e din nou liberă și are dreptul la fericire. La rândul său, Alex Bodi și Daria Radionova și-au spus adio, iar afaceristului îi stă gându tot la fosta soție. Drept urmare, și-a pus în gând să o recucerească. Iar pentru început, i-a trimis blondei un buchet de 150 de trandafiri albaștri. Să fi uitat amândoi de declarațiile incredibile de la DIICOT și certificatele IML scoase? Să fie oare iubirea dintre ei atât de puternică, încât nu pot să trăiască unul fără celălalt?

Bianca a arătat tuturor fanilor superbul său buchet

Pe de altă parte, fanii spun că Daria Radionova nu l-ar fi uitat și a recurs la o altă strategie: vrea să-l facă gelos pe rețelele de socializare. Dar, spun sursele, sunt slabe șansele, pentru că Bodi crede că femeia potrivită pentru el e doar Bianca. Cât privește buchetul de flori pe care l-a primit, Bianca a postat o fotografie cu acesta pe instagram. La care, bineînțeles, a pus și un comentariu: ”omul când iubește iartă, dar când începe să ierte de prea multe ori, acel om nu mai iubește”.