Actualitate

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Lili Sandu

Sinceră așa cum o știe toată lumea, Bianca Drăgușanu nu se dă în lături să le critice pe vedete. Acum, a avut un atac dur la adresa lui Lili Sandu.

Advertisment
Advertisement

După ce Lili Sandu a postat că îi e dor de burtica de gravidă, Bianca Drăgușanu a avut un atac dur la adresa ei.

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Lili Sandu

Nu are nici un fel de temere să-și expună părerea public când simte nevoia. Recent, Bianca Drăgușanu, a avut un atac dur la adresa lui Lili Sandu. Blonda s-a supărat după ce Lili Sandu a spus că îi este dor de burtica ei de gravidă.  Subiectul zilei de astăzi este unul foarte controversat. Zilele trecute am văzut un interviu cu o starletă de la noi care tocmai a născut.

Advertisment

Foarte frumos, de apreciat, femeie frumoasă, corp mișto, și-a revenit într-o lună de zile… Dar afirmațiile pe care le-a făcut ea m-au lăsat mască. Auziți ce zice, nene! „Mi-e dor de sentimentul să fiu gravidă din nou. A fost foarte emoționant!” Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno! Și ție ți-e dor să fii gravidă din nou!  Să ce? Să te duci la baie de o sută de ori pe noapte. Să ai burta aia imensă, să nu poți să fii activă și să stai ca o moluscă?!

Advertisment

Mie mi se pare foarte funny și mi-am dorit să împărtășesc cu voi părerile astea ale mele. Nu că ar interesa pe cineva. Dar dacă tot vă uitați la story-urile mele și mi-ați dat multe feedback-uri, mi s-a parut amuzant subiectul zilei de azi. Subiectul zilei de azi e cum o lăuză încearcă ea să ne spună nouă cât de frumos a fost când a fost gravidă acum o lună de zile”, a declarat Bianca.

Sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul

Totodată, Bianca recunoaște că nu îi pasă de ce crede lumea despre ea. Și continua mesajul tot mai acid la adresa lui Lili Sandu. „Am ajuns la o concluzie. Că poți să spui multe ca să câștigi simpatia oamenilor sau antipatia, cum sunt eu, de exemplu. Mie mi se cam rupe de ce crede lumea despre mine. Nu îmi pasă! Și da, asta e părerea mea. Că sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile. Sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul. Tu ai născut acum o lună de zile, tu nu ai cum să spui că ți-e dor de sentimentul de gravidă, că numai ce ai născut. Stai jos! Nota patru!”, a spus Bianca Drăgușanu, într-un mesaj acid publicat pe pagina ei de Instagram.

 

 

Advertisment
Advertisment