Actualitate

Bianca Drăgușanu a tras lozul cel mare! Cu ce afacere dă lovitura? „Nu vreau să deconspir planurile, dar…”

Bianca Drăgușanu a tras lozul cel mare și și-a propus să dea lovitura cu o super afacere! În ce investește vedeta?

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Bianca Drăgușanu a ajuns să se îmbogățească pe forțe proprii, dat fiind faptul că are spirit antreprenorial. Vedeta câștigă foarte mulți bani din reclame, cel mai bine plătit contract de imagine aducându-i undeva la peste 100.000 de Euro, însă are și propriile business-uri. Pe lângă reclama pe care o face unui mare studio de videochat, dar și pe lângă alte reclame la brand-uri de haine sau bijuterii, vedeta are deja propriul ei brand.

Se pare că pe lângă afacerea cu rochii de seară, Bianca Drăgușanu își dorește să se lanseze într-un alt domeniu. Chiar ea a mărturisit că este pregătită să dea lovitura cu o super afacere, ce ține de imobiliare, dar a evitat să ofere prea multe detalii, căci este sceptică și, putem spune, superstițioasă! Lunar, vedeta ajunge la câștiguri de 30.000 de Euro din toate activitățile pe care le întreprinde, dar este convinsă că nu va da greș dacă începe să investească în imobiliare.

Advertisment

Bianca Drăgușanu a tras lozul cel mare! Cu ce afacere dă lovitura?

”Am tot fost să văd niște case, vreau una cu curte. Sunt în vizionări, încă nu am găsit ceea ce caut.

Advertisment

Se merită, de când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi, chiar dacă există inflație. Sunt sceptică, nu vreau să deconspir planurile mele, dar da, intenționez să demarez o afacere imobiliară”, a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul unui interviu acordat recent.

Mai mult decât atât, vedeta a precizat că este capul familiei, întrucât ea are grijă să câștige suficient de bine pentru a-și ajuta toți apropiații și a le oferi sprijin financiar. Chiar dacă locuiește cu actualul partener, Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu are grijă de mama ei și de micuța Sofia, care locuiesc în casa ei, situată în nordul capitalei.

Advertisment
Advertisment