Actualitate

Bianca Drăgușanu, a Divorțat de Alex Bodi

Această a vrut să divorțeze cât mai repede pentru că soțul ei a devenit tot mai dur în ultima vreme. În cele din urmă i-a oferit libertatea.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Alex Bodi a devenit cu totul o altă persoană în ultima vreme. El și-a schimbat față blandă și duioasă cu una dură, când a văzut ca este dat la o parte.

Bianca divorțează de Alex Bodi pe motiv că a devenit recalcitrant

La doar 7 luni de la căsătoria civilă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns să divorțeze. Cei doi au vrut inițial să divorțeze pașnic însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Alex totuși speră că Bianca să se răzgândească și să îi mai ofere o șansă.

Advertisment

Acesta a devenit foarte agitat când a văzut că nu mai are nici o șansă împotriva ei. Cei doi s-au amenințat reciproc și și-au spus cuvinte urâte la nervi. Nimeni nu și-ar fi dorit să se ajungă în această ipostază.

Advertisment

Bianca și Alex s-au înțeles foarte bine de-a lungul relației lor. Din nefericire, în ultima vreme, lucrurile au devenit tot mai tensionate.

Cei doi soți au văzut că relația lor nu mai poate continuă așa și au decis să se separe. Se pare că s-au convins reciproc că este mai bine pentru amândoi să divorțeze.

Alex Bodi s-a răzgâdit în privința divorțului și abia a vrut sa semneze actele

Notarul oferă 30 de zile legale fiecărui cuplu până la definirea sentinței. În această perioadă cei căsătoriți au dreptul să se răzgândească. Totuși Alex s-a gândit mai bine și nu ar fi vrut să o piardă pe Bianca.

În cele din urmă el nu a vrut să mai semneze actele de divorț ceea ce a enervat-o enorm pe Bianca. Aceasta s-a prezentat la notar alături de doi bodyguarzi pentru că se temea de modul în care ar putea acționa soțul ei.

Acesta a fost momentul în care Bodi a devenit negru de mânie. Alex a bruscat-o și i-a spart telefonul când Bianca a vrut să sune la poliție.

Tot acest scandal a avut la bază decizia Biancăi de a renunța la mariaj. Alex a fost foarte mânios când a aflat dorința acesteia și a început să riposteze.

Alex mai spera ca Bianca să îi mai ofere o șansă și să facă nunta. A încercat în mai multe feluri să o împace dar degeaba. O urmarea când știa că aceasta iasă cu fetița în parc tocmai pentru a se apropia mai mult de ea. Însă nimic nu a dat roade.

Bianca a fost mai decisă că niciodată că vrea să scape cât mai repede de soțul ei. A afirmat că este o relație toxică din care nu poate ieși nimic bun. Până la urmă s-au semnat actele de divorț și cei doi sunt liberi să o ia fiecare pe drumuri separate.

Advertisment
Advertisment