Actualitate

Bianca Drăgușanu a dat toate cărțile pe față. A fost amanta unui afacerist celebru

Chiar dacă permanent a spus că nu îi place să fie a cincea roată la căruță, Bianca Drăgușanu a fost amanta unui afacerist celebru. Ce a spus blonda.

A aruncat bomba și a spus tot ce nu a știut nimeni niciodată. Bianca Drăgușanu a fost amanta unui afacerist celebru.

Bianca Drăgușanu a dat toate cărțile pe față. A fost amanta unui afacerist celebru

A spus detalii uimitoare despre viața ei și a recunoscut cum a fost în postura de amantă a unui afacerist. Despre cine este vorba? Chiar despre Alex Bodi, bărbatul care i-a devenit soț ulterior. La rândul său, Bodi a recunoscut că Bianca Drăgușanu a fost iubita sa când era căsătorit cu Iulia Sălgean.

„Ea nu e în stare să își asume anumite chestii. Și nici situația în care am fost noi la început, și postura în care se afla atunci. Ea le neagă. Ea uită unele lucruri, probabil voit. Ea râde de toată lumea, face pe toată lumea amantă, dar ea să nu uite că ea a fost amanta mea. Eu până să divorțez oficial de fosta mea soție ea a umblat trei luni cu mine pe ascuns. Ea nu acceptă că cineva a abandonat-o de tot. Dar să nu uite cât am ajutat-o eu”, a dezvăluit Alex Bodi, la Antena Stars.

Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca

Scandalul dintre Bianca și Alex e acum în floare, pentru că vedeta a arătat presei toate fotografiile în care a fost bătută de fostul său soț. „Eu m-am dus la IML în ziua în care am scăpat de la el din casă. între 1 și 6 am fost ținută cu forța și lovită și luată și mutată dintr-o parte în alta. Am fost lovită și de față cu menajera. Și la 6 jumătate seara am reușit să fug din casă și m-am dus direct la IML. (…)

M-a bătut și m-a chinuit atâtea ore. (…)Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă”, a declarat Bianca Drăgușanu. Alex Bodi nu a avut nici o problemă să recunoască că într-adevăr, a lovit-o pe fosta sa soție. „E adevărat, incidentul s-a petrecut la Viena. Am lovit-o, într-adevăr avea dreptate, dar după ne-am împăcat, a trecut un an și ceva de atunci”, a declarat Alex Bodi, la Antena Stars cu ceva timp în urmă.

 

Tags