Actualitateinfo

Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la poliție. Cine vrea să o distrugă pe ea și pe micuța Sofia

Îndrăgita Bianca Drăgușanu trece prin cele mai grele momente ale sale. Aceasta a primit un telefon în care a fost amenințată că va fi distrusă atât ea cât și fetița.

Trece prin cele mai grele momente ale sale. Bianca Drăgușanu a cerut ajutorul poliției. Cineva vrea să o distrugă.

Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la poliție. Cine vrea să o distrugă pe ea și pe micuța Sofia

În toiul nopții, Bianca Drăgușanu a ajuns la poliție alături de avocatul său. Blonda e speriată de moarte, în urma unui telefon primit. Cineva i-a promis că o va distruge atât pe ea, cât și pe micuța Sofia. „Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mie se mai pare glumă”, a declarat Bianca Drăgușanu.

A primit trei telefoane de la trei persoane diferite

Situația nu este deloc ușoară, pentru că, așa cum a menționat și avocatul Biancăi Drăgușanu, clienta lui a primit trei telefoane de amenințare de la trei persoane diferite. La poliție s-a depus plângere pentru hărțuire și infracțiunea de amenințare. „A fost o plângere dispusă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Au fost trei telefoane de la persoane diferite în ultimele 48 de ore, două dintre acestea au fost identificate de către organele judiciare”, a declarat și avocatul vedetei. Întrebat ce părere are despre situația în care se află fosta sa soție, Alex Bodi a negat că ar fi avut vreo legătură. Mai mult, acesta spune că nu mai vrea sub nici o formă ca numele lui să fi asociat cu cel al Biancăi.

Tags