Actualitate

Benone Sinulescu a trecut prin momente cumplite. A fost prădat de hoți

Îndrăgitul cântăreț Benone Sinulescu și soția sa, Leni, au tras o sperietură îngrozitoare, după ce au fost prădați de hoți. Ce se întâmplă cu artistul.

La 83 de ani, Benone Sinulescu a trecut printr-un adevărat șoc, atunci când hoții au intrat în casa lui de la Bârzava. Ce face acum vedeta.

Benone Sinulescu a trecut prin momente cumplite. A fost prădat de hoți

S-au mutat în căsuța lor frumoasă din Bârzava și până acum au trăit fericiți. Din nefericire însă, în curtea lui Benone Sinulescu au intrat hoții și au distrus toată munca celor doi. Cei doi aveau nu doar cele mai frumoase flori, dar și legume și fructe, pentru că au un solar imens. Într-o singură noapte, a fost distrusă munca de un an.

„O să am şi anul acesta o producţie frumoasă de roşii. Am avut anul trecut roşii de un 1,4 kg. Sunt campion, nu? Am un solar foarte frumos, dar nişte bandiţi au intrat acolo şi au rupt tot, tot, tot. Mi-au spus nişte vecini pe aici. Au smuls tot, nici nu se cunoştea că a fost acolo vreo plantă. Nu am văzut aşa ceva. Şi atunci am făcut o instalaţie de lumini, de alarmă, că atât ne mai trebuia. Noi ştim cu siguranţă cine a fost, mai bine îi blestemi că şi-au bătut joc de… mă rog. Am şi în jur de 100 de pomi fructiferi, meri, peri”, a spus Benone Sinulescu la Antena Stars.

Grădinăritul îl ține sănătos

Cât privește florile, artistul spune că este extrem de mândru de ele, dar cel mai mult totul se datorează muncii soției. „Eu sunt artist, ea este inginer, dar ea munceşte foarte mult, este foarte pricepută, este fantastică, îi place, are mare satisfacţie atunci când se duce acolo în grădină şi controlează şi solarul, şi partea liberă a naturii şi nouă ne place, ce să mai vorbim. Suntem doi nebuni! Avem în spatele casei o grădină mare şi în faţă avem tot felul de flori, tot felul de rarităţi. Mă rog la Dumnezeu să le meargă bine. Eu şi soţia mea le îngrijim, dar greul ea îl rezolvă că îi place mai mult, mai ales în grădina de legume”, ne-a mai spus artistul.