Actualitate

Ben Affleck are o nouă iubită cu care apare tot mai des în public

Ben s-a îndrăgostit de actriță celebră Ana de Armaș. Cei doi formează cel mai nou cuplu de vedete și le stă foarte bine împreună.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ben Affleck a apărut tot mai des în ultima perioadă alături de actrița Ana de Armaș. Această este foarte cunoscută pentru rolul jucat în Knives Out.

Ben Affleck trăiește moment pline de dragoste alături de nouă să iubită

Ben Affleck și Ana de Arnas formează un cuplu și se pare că se înțeleg foarte bine. Acesta a mers cu Ana în Cuba țara de origine a actriței, unde au petrecut câteva zile împreună.

Advertisment

Ben și Ana au fost văzuți în aeroportul din Havana sărutându-se și strângându-se în brațe în timp ce luau avionul personal. Chiar dacă între ei este o diferența de 16 ani se pare că dragostea care i-a cuprins este foarte mare.

Advertisment

Cunoscutul actor a mai avut și alte iubite din lumea Hollywoodului. Nu demult a avut o relație cu Lindsay Shookus, producătorul emisiunii ”Saturday Night Live”. Însă a fost doar o aventură care nu a ținut prea mult timp.

Ben Affleck nu se mai împacă cu Jennifer Garner

Inițial se credea că Ben Affleck se va împacă cu Jennifer Garner fosta lui nevasta. Atunci când s-au despărțit nu părea că e pentru totdeauna însă ei și-a schimbat planurile.

Aceștia au divorțat anul trecut iar Jennifer a rămas cu cei trei copii ai lor. Ben le plăteaste pensie alimentară și le susține studiile, pentru că așa a fost înțelegerea dintre cei doi.

Se spune că Ben și Jennifer încă mai țin unul la altul însă pe de altă parte, vor să își refacă viața, pornind fiecare pe alt drum. Și Jennifer Garner are un nou iubit și trăiesc amândoi în armonie deplină.

 

Este vorba despre un om de afaceri în vârstă de 40 de ani. John Miller o face să se simtă minunat și o răsfață ori de câte ori are ocazia. Sunt împreună deja de o jumătate de an și se pare că se înțeleg foarte bine.

John Miller deține lanțul de restaurante Cali Burger. Chiar dacă este încă căsătorit și are doi copii, Jennifer nu este deloc deranjată de această situație. El se află în divorț și își dorește să fie pentru cât mai mult timp alături de Jennifer Garner.

John Miller are 2 copii pe când Jennifer are trei copii din mariajul cu Ben Affleck. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care sper să țînă cât mai mult.

Advertisment
Advertisment