Actualitate

Bebe Cotimanis, a fost foțat să se pensioneze de la teatru

Bebe Cotimanis se desparte cu greu de Teatrul „Alexandru Davila”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Actorul Cotimanis este foarte supărat pentru că ultimul spectacol i-a fost suspendat. Acesta a primit o lovitură la care nu se aștepta de la Nicolae Poghirc, directorul Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești, când l-a anunțat că i-a încetat contractual de muncă.

Cotimanis forțat să plece de la teatru

Cotimanis a împlinit vârsta de pensionare însă nu credea că așa de repede se va descotorosi directorul de el. Poghirc l-a pensionat cu forță și s-a comportat inuman cu actorul Bebe Cotimanis. Acesta este acuzat că a făcut teatrul să nu mai meargă așa de bine luând decizii iresponsabile..

Advertisment

În prima faza i-a suspendat spectacolul lui Cotimanis, apoi a vrut să îl pensioneze cu forța. Poghirc ia decizii pripite care nu sunt fondate. El consideră că Teatrul «Davila» nu mai are nevoie de Cotimanis.

Advertisment

Din nefericire, în această situație Cotimanis nu are ce face, Acesta este cumva forțat de împrejurări să semneze încetarea contractului. El este foarte dezamăgit pentru că i-a suspendat spectacolul de la Teatrul Naţional.și deocamdată refuză să îi dea semnătura.

Oamenii îl iubesc pe Cotimanis drept dovadă că se strâng în număr mare la fiecare spectacol. Însă Poghirc crede că e mai bine să trimită acasă sute de persoane și să facă oamenii să își ia adio cât mai repede de la Cotimanis.

Măriri spectaculoase în teatru

S-a mărit de la 5-7 milioane de lei vechi, suma percepută de teatrul pentru fiecare spectacol, la 120 de milioane special să nu poată fi jucat spectacolul, după ce s-a vândut.

Directorul teatrului Nicolae Poghirc a reacționat dur în fața acuzațiilor aduse de actor. El încearcă să se scuze și susține că nu are nici o parte de vină.

Constantin Cotimanis, este angajat la Teatrul „Alexandru Davila” din 2017. Cotimanis este un actor cu notorietate însă directorul susține că nu a avut niciodată sălile arhipline. Totuși, actul artistic și vizibilitatea teatrului au crescut considerabil, în urma reprezentațiilor susținute de actor în cadrul teatrului.

Directorul mai spune că în ultima vreme Cotimanis nu a mai participat la castinguri, audiți sau întâlniri cu regizorii. Actorul ar fi fost rugat să între în noi spectacole, noi producții, însă nu s-a prezentat.

Având în vedere că acesta nu a vrut sa ia parte la întâlnirile la care era chemat și așteptat l-a făcut pe Nicolae Poghirc să ia această decizie.

Cotimanis era angajat la teatru de câțiva ani și s-a bucurat din plin de admirația spectatorilor. Acesta a avut numai de câștigat din teatru, mai ales că acolo a întâlnit-o și pe Iulia Dumitru, cea care îi este cum parteneră de viață.

Advertisment
Advertisment