Actualitate

Bădălău o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu? A pierdut totul Bianca Drăgușanu?

Se finalizează divorțul între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu? Se vor împăca cei doi? Deocamdată nimeni nu știe, dar sursele spun că afaceristul ar vrea să se împace.

Se pare că Bianca Drăgușanu a pierdut teren. Sursele spun că Gabi Bădălău nu ar vrea să o piardă pe Claudia Pătrășcanu și ar dori să se împace și să renunțe la divorț.

Bădălău o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu? A pierdut totul Bianca Drăgușanu?

Încurcate sunt căile Domnului. Când toată lumea așteaptă nunta dintre Bădălău și Bianca Drăgușanu, situația stă cu totul altfel. Se aude din ce în ce mai mult că afaceristul nu ar vrea să se despartă de fosta sa soție, pentru că mai are sentimente pentru ea.

Cei doi au fost plecați la munte cu copiii, iar acolo sursele spun că Bădălău ar fi încercat să repare situația. Mai mult, se crede că acesta i-ar fi spus Claudiei că tergiversează divorțul pentru că pur și simplu nu vrea să o piardă. Pe 15 aprilie 2021 cei doi s-au dus din nou la tribunal, unde Bădălău și-a adus martorii.

Claudia se luptă să primească custodia copiilor

Pe de altă parte, Claudia Pătrășcanu a declarat cu ceva timp în urmă că ea dorește să-și crească copiii singură în liniște. „Pentru soțul meu, cale amiabilă ar însemna să tac și să renunț la copiii mei. Niciodată. Amiabil, tatăl lor și-ar dori să nu participe la nici o cheltuială pentru copii. Ca urmare, să renunțe la statutul de tată al lor, sunt gata să nu-i mai cheme Bădălău. Vor avea și mamă, și tată în Claudia Pătrășcanu. Și nu vor mai avea nevoie de nici o pensie alimentară”, a spus artista.