Actualitate

Axinte a scos porumbelul pe gură. Ce avere a făcut actorul

Este pentru prima dată când Axinte vorbește despre averea sa. A scos porumbelul pe gură și a făcut declarații care i-au șocat pe toți.

A devenit tată cu 14 ani în urmă, după ce soția a făcut tratament doi ani. Axinte a scos porumbelul pe gură și a spus tuturor și ce avere a reușit să facă.

Axinte a scos porumbelul pe gură. Ce avere a făcut actorul

A fost pentru prima dată când Axinte a mai mai sincer ca oricând cu cei care îl iubesc. Acesta a declarat pentru Star Matinal că el și soția s-au chinuit foarte mult să devină părinți. Carmen a făcut tratament ani buni pentru a rămâne însărcinată, dar acum copilul lor are 14 ani. Și îi face cei mai fericiți de pe pământ. Părinții sunt extrem de mândri de băiatul lor, Eduard, care este acum pasionat de baschet, după ce a făcut mult timp fotbal.

A fost plecat în America trei luni

„Îmi place ceea ce fac. Nu pot să mă las. Am 52 de ani, dar mă simt ca la 25. Soția mă menține, copilul, familia. Soția face și ea 44 de ani, băiatul 14 ani. Eduard e cu școala online, poate acum scăpăm să se ducă la școală, că mi-a spus că îi e dor de colegi. L-am dat la baschet și mai merge la cantonament. S-a înălțat, că a fost plecat în America trei luni, când m-am întors avea 9 centimetri plus. Începuse cu fotbalul, dar nu era… I-am luat și o chitară, dar e plină de praf. Nu vrea. Își las pe el să-și facă de matematica lui și de școală, pentru că face bine ceea ce face”, a declarat Axinte la Antena Stars.

Cum și-a început cariera

Cât privește cariera sa, actorul își amintește că profesia l-a ajutat să-și ducă la îndeplinire visul oricărei persoane, să aibă o mașină și un apartament „Așteptăm vremuri mai bune și sper că o să vină. La mine a fost un șut în f…, pentru că atunci s-au deschis toate ușile către primării, către zile de oraș. Am cunoscut foarte multă lume și asta m-a ajutat foarte mult și financiar, pentru că din start, când am pornit, m-au ajutat, am luat un apartament, o mașină, să intru și eu în rând cu ei. Ei deja aveau multe spectacole. Și eu aveam, dar tot mai bine a fost acasă”, a mai spus vedeta.