Actualitate

Aurel Pădureanu, declarații incredibile. Cornelia Catanga a știut că va muri

Invitat în studioul unei televiziuni, Aurel Pădureanu și fiul său Alex nu pot trece peste dispariția celei pe care au iubit-o atât de mult, Cornelia Catanga. A știut artista că va muri?

La două luni de când Cornelia Catanga a trecut la cele veșnice, Aurel Pădureanu spune lucruri care vă dau fiori.

Aurel Pădureanu, declarații incredibile. Cornelia Catanga a știut că va muri

Și-a prevestit moartea. Asta spune Aurel Pădureanu despre mult iubita sa soție, Cornelia Catanga. Bărbatul spune că după Crăciun aceasta l-a rugat să mai lase pomul împodobit pentru că nu știa dacă va mai prinde și celelalte sărbători.

El afirmă că în ultima perioadă Catanga se simțea din ce în ce mai rău. În plus, ea a suferit enorm pentru că pandemia a oprit spectacolele. „A fost o artistă zeificată de lumea muzicală. M-a deranjat cum a fost îngropată. Nu se poate. Era o fricoasă. Era o fire sensibilă. Ea a avut niște premoniții înainte.

Anul trecut, ea a cumpărat tot ce i-a trebuit să arate frumos pomul de iarnă. Eu pe 10 am vrut să dau pomul jos și a început să plângă. Mi-a zis să îl mai las că poate nu mai apucă anul viitor, că poate nu mai apucă nici Paștele”, sunt cuvintele sfâșietoare ale lui Pădureanu.

A fost distrusă când Alex a plecat în America

De asemenea, Cornelia Catanga a fost pur și simplu distrusă după ce Alex a plecat în America. Când a văzut-o cum se consuma,băiatul s-a întors acasă. „Ea s-a bucurat foarte mult pentru mine. Am avut ocazia să cunosc mari personalități la New York, dar și în Canada. A cântat cu ei.

Ea, pe moment, a fost foarte fericită că am reușit și mi-am îndeplinit visul și totodată dorința ei. Cu trecerea timpului, cât am stat acolo, o lună, două luni, a slăbit foarte mult. Mi-a zis să vin acasă”, a declarat Alexandru Pădureanu.