Actualitate

Au mințit. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună. Care e strategia celor doi

Azi anunță că se despart, mâine sunt din nou împreună. E clar pentru toată lumea că Bădălău și Bianca Drăgușanu fac acest lucru ca să țină lumea în șah. Care să fie oare adevărul?

N-a trecut nici o zi de când Bădălău a anunțat pe televiziuni că nu mai are nici o treabă cu Bianca Drăgușanu, că paparazzi i-au prins pe cei doi împreună.

Au mințit. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună. Care e strategia celor doi

Nimeni nu mai poate înțelege nimic sau poate că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor să se întâmple așa. Cei doi s-au despărțit acum o zi, apoi au fost văzuți din nou împreună. Toți au început să se întrebe ce pun la cale cei doi? Care e motivul pentru care au reacționat așa? Să fie oare implicat și Alex Bodi? Răspunsul e greu de găsit acum. Mai mult, au fost văzuți de paparazii cum au fost într-un club de fițe ca să sărbătorească împăcarea dulce.

Ce a spus Bădălău despre Drăgușanu

Cu doar două zile în urmă, același Bădălău spunea că nu mai are nici o legătură cu Bianca. ”Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental.

Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei.”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars. De ce a ales afaceristul să dea aceste declarații care nu sunt deloc adevărate?