Actualitate

Astrologul indian de 14 ani a avut din nou dreptate. Ce previziuni șocante face pentru 2021

A fost prima persoană care a vorbit despre apariția coronavirusului. Acum, astrologul indian de 14 ani face previziuni uluitoare pentru anul acesta.

A prezis pandemia când nimeni nu bănuia ceva. Astrologul indian de 14 ani spune ce se va întâmpla în 2021.

Astrologul indian de 14 ani a avut din nou dreptate. Ce previziuni șocante face pentru 2021

Ce se va întâmpla până în martie 2021? Astrologul indian de 14 ani face o profeție șocantă. Abhigya Anand, a vorbit încă din decembrie 2020 că virusul va face mutații și iată că noua tulpină a început să facă ravagii în întreaga omenire. Iată că ceea ce a spus acesta, s-a adeverit încă odată. Potrivit tânărului astrolog, planetele Saturn, Jupiter și corpul ceresc Pluto vor fi „complet aliniate, iar efectele acestei conjuncții ar putea provoca boli, distrugere și foamea în rândul popoarelor. Nu va mai exista nicio ființă vie decât dacă oamenii acționează din timp”, avertizează Abhigya Anand.

În 2019 a prevestit pandemia de coronavirus

Indianul astrolog de 14 ani a devenit celebru în întreaga lume după ce a prevestit pandemia de coronavirus în 2019. Băiatul este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra. Acesta a spus totul într-un videoclip pe care l-a postat pe contul său. Atunci a mărturisit că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”.

Băiatul are o inteligență ieșită din comun și toți au rămas surprinși când la doar 7 ani acesta a început să învețe în timp record. Cu totul surprinzător a fost faptul că acesta a reușit să învețe sanscrita, una dintre cele mai vechi limbi din lume, în doar câteva luni. Tot la șapte ani, acesta a câștigat unul dintre cele mai important premii din India. Atunci, copilul a recitat ”Bhagavad Gita”, respectiv ”Cântecul divin”. Este vorba de unul dintre cele mai vechi texte sanscrite care cuprinde nu mai puțin de 700 de versete, cu pronunții corecte, lăsând fără cuvinte pe toată lumea.

 

Tags