Actualitate

Astrologul de 14 ani, Abhigya Anand, prevestește o altă mare nenorocire

Abhigya Anand, astrologul de doar 14 ani care a vorbit prima dată de coronavirus, prevestește o altă mare nenorocire.

Adolescentul care a prevăzut coronavirusul a avut o nouă clarviziune. Ce spune Abhigya Anand că se va întâmpla acum.

Astrologul de 14 ani, Abhigya Anand, prevestește o altă mare nenorocire

Anunț bombă făcut de astrologul de 14 ani, Abhigya Anand. Astrologul care a prezis apariția coronavirusului a avut o nouă previziune absolut tulburătoare. Acesta a vorbit despre cum și când se va încheia pandemia, dar totodată ce palmă uriașă va primi întreaga lume. În anul 2019, Abhigya Anand a a vorbit despre apariția coronavirusului într-un videoclip pe care l-a pus pe contul său de internet. Acesta a precizat ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”.

Omenirea se va confrunta cu o cea mai mare foamete

Cu puțin timp în urmă, astrologul a spus că pandemia de coronavirus se va termina la data de 5 septembrie 2020. Dar și că vor fi din ce în ce mai puține cazuri. Acesta s-a referit atunci la faptul că va apărea vaccinul mult așteptat. Dar acum astrologul vorbește despre marea lovitură. Este vorba de cea mai mare foamete pe care a văzut-o omenirea până în acest moment. El a relatat că acest lucru este scris în stele și se datorează unei noi conjuncții între Jupiter și Saturn. Dar în toamna anului trecut, același tânăr astrolog a prezis un alt dezastru, ce ar fi urmat să înceapă din luna noiembrie și să dureze un an.

Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât de coronavirus

”Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, a declarat Abhigya Anand.

 

Tags