Actualitate

Trupa Amadeus va cânta online azi, 19 martie, la ora 19

Oamenii din întreaga lume ii pot urmări pe youtube, facebook sau instagram. Un concert special pentru toți cei care iubesc această trupă.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Săptămâna aceasta trebuiau să aibă loc concertele Amadeus. Oamenii trebuiau să se bucure din plin de un concert important în București, din cadrul festivalului Mastering the Music Business Conference and Showcase

Acești profesioniști ai industriei muzicale se află în imposibilitatea de a susține concertele din cauza epidemiei cu noul coronavirus. În urma faptului că infecția ia mare amploare, concertul a fost anulat.

Advertisment

Amadeus a decis să transmită  concertul online din sala de repetiție, pentru a aduce măcar un motiv de bucurie.

În această perioadă oamenii din toate colțurile lumii se află în situații dificile. Membrii trupei își doresc că în acest fel oamenii au măcar un motiv să zâmbească.

Advertisment

Trupa s-a pregătit intens mai mult de o lună pentru acest concert și vor să îl transmită live. Xenti Runceanu, compozitorul trupei, a finalizat procesul de compunere și aranjare în ceea ce privesc piesele muzicale.

Începutul de an s-a arătat foarte bun pentru Amadeus, fetele susținând numeroase concerte externe. Concertul Amadeus de la MMB era menit să fie un pas important în evoluția artistică a fetelor. Acestea aveau în plan să vină cu piese noi, din următorul album.

Un cvartet de profesioniști se bucură din plin de admirația fanilor

Cei care iubesc trupa Amadeus cu siguranță știu ce înseamnă muzică. Fetele dau dovadă de maturitatede  artistică și maxim profesionalism. Experiența dobândită în timp prin intermediul turneelor susținute peste tot prin lume le-a făcut renumite.

Fiecare piesă spune o poveste, pe ritmul muzicii. Toate melodiile sunt trăite la intesitate maximă. Unele piese transmit bucurie altele melancolie, însă important este că toate ajung la sufletul ascultătorilor.

Cu 19 ani de experiență în muzică, Amadeus a făcut față multor provocări și a avut o evoluție surprinzătoare. Fetele au luptat mereu împreună și nu au renunțat niciodată.

Din cauza epidemiei cu noul coronavirus aproape toate locațiile s-au închis și toate evenimentele s-au anulat. Trupa nu a crezut niciodată că o să treacă prin asemenea momente însă orice s-ar întâmpla nu vrea să renunțe la muzică.

Renumitele artiste au decis să țină concertul online. Acesta va fi transmis direct din sala lor de repetiții
Ele cred ca muzica unește oamenii și îi face să fie optimiști. O dovadă vie este faptul că după doar 24 de ore după ce concertul Amadeus a fost anunțat, s-au arătat doritori care să urmărească evenimentul din opt țări de pe patru continente.

Mesajul transmis artiștilor din toată lumea, de către trupa Amadeus este sa nu renunțe la muzică și să ofere oamenilor posibilitatea de a-i urmări online.

Advertisment
Advertisment