Actualitate

Așa ceva? Gigi Becali a avut o relație extraconjugală cu Tania Budi?

Se spune că nu iese fum fără foc, dar oare o fi văzut ceva Tania Budi să aibă o legătură extraconjugală cu Gigi Becali? Cel puțin, așa vorbește lumea.

Latifundiarul Gigi Becali a primit o lovitură fără precedent. A fost acuzat că ar fi avut o poveste de dragoste cu frumoasa Tania Budi.

Așa ceva? Gigi Becali a avut o relație extraconjugală cu Tania Budi?

Chiar dacă are multă dragoste și smerenie față de Dumnezeu, ce-i frumos îi place și lui Gigi Becali. Acesta a fost acuzat de Cristian Rizea că ar fi avut o relația de iubire cu nimeni alta decât Tania Budi. Se pare însă că doamna Becali s-a distrat copios pe acest subiect.

„N-ai văzut ăla, că vezi doamne, cum îl cheamă pe ăla: Rizea. A venit nevastă-mea a și început să râdă. Rizea ăla, un maimuțoi de om că știe el că nu știu că Tania Budi. N-am văzut-o pe Tania Budi, am văzut-o acum 23 de ani la o nuntă în America, nu am mai văzut-o în viața mea. Odată am văzut-o și nici atunci nu am vorbit cu ea. Vezi doamne, Gigi Becali, combinație cu Tania Budi.

Doamne ferească-mă! Păi îmi trebuie mie femeia alta mie acuma? Doamne ferească-mă înțelegi? Minciuni. Deci te tulbură. Dar la mine e bine că n-a crezut nevastă-mea și fetele și râdeau, știau că … înțelegi? Dar te tulbură un om din ăsta cu niște minciuni din astea nu? Sau că, vezi doamne, nu știu cu ce judecător eram prieteni jucam table, dar nu am văzut în viața mea pe judecătorul ăla … Nu mă mai interesează, dacă nu mai am treabă cu lumea.”, a declarat latifundiarul.

Tania Budi îl va da în judecată pe Cristian Rizea

Nu la fel de bine dispusă a fost însă Tania Budi, care a luat foc și a promis că-l va da pe Cristian Rizea în judecată.  “Acest om, dacă îi pot spune așa, Cătălin Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Ajunsesem să îmi fie rușine să îl salut când ne vedeam în oraș, îl evitam. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali. L-am “cunoscut” doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul că am făcut cunoștință și atât.

Nu am schimbat două vorbe cu el în toată viața mea. Cum e posibil ca cineva să își bată joc în asemenea manieră de doi oameni, de două familii? În ce lume trăim? Îl voi da negreșit în judecată. Astăzi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus că nu am cum să pierd acest proces. Acest individ va plăti pentru toate aceste minciuni nenorocite”, a declarat şi Tania Budi, imediat ce a apărut știrea.