Actualitate

Angelina Jolie a vorbit deschis despre operațiile celor două fiice

Acestea au suferit intervenții chirurgicale dar acum se află în afară oricărui pericol. Angelina a făcut dezvăluiri importante pentru revista Time

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Două dintre fiicele sale au trebuit operate de urgență. Angelina a fost trup și suflet lângă ele și speră să se recupereze cât mai rapid.

Angelina Jolie alături de cele două fiice care au trebuit operate

Angelina Jolie, în vârstă de 44 de ani, este mamă a șase copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox. Aceștia au vârste cuprinse între 18 și 11 ani. Zahara si Shiloh sunt cele două fiice care au suferit intervenții de specialitate.

Advertisment

Actrița a dezvăluit faptul că, în ultima vreme, două dintre fiicele sale au suferit diferite intervenții chirurgicale. Prima dată fiica cea mai mare a fost operată. La scurt timp cea mică a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul șoldului.

Advertisment

Angelina le respectă intimitatea și discuta împreună toate detaliile. Ea înțelege foarte bine care au fost provocările de ordin medical la care s-au supus. Fetele lupta pentru a se vindeca și a a supraviețui, ceea ce este un lucru onorabil.

Angelina scrie un eseu din spital despre sentimentele trăite acolo

Actrița a început să scrie un eseu chiar din spital, în timp ce stătea cu fiicele ei și a înțeles experiența prin care acestea trebuiau să treacă.

Cele două fiice s-au susținut reciproc și au fost alături una de cealaltă. Ea a afirmat că este un sentiment onorabil să îi poți ajută pe cei care îi iubești cu adevărat.

Văzând că au așa un suport moral fetele au dat dovadă de un curaj nebănuit. Desigur că și frații lor le-au fost în permanență alături și le-au susținut. Eseul scris de ea a avut că protagoniste principale pe fiicele sale și modul în care acestea s-au dedicate una celeilalte.

Zahara a avut o intervenție chirurgicală secretă, în timp ce Shiloh a suferit o operație la șold

De Ziua Internațională a Femeii, actrița Angelina Jolie, a decis să vorbească despre cele două fete. Zahara, în vârstă de 15 ani a avut probleme grave de sănătate iar Shiloh, în vârstă de 13 ani, suferea de o afecțiune la sold.

Vedeta nu a vrut să dezvăluie amănuntele acestor boli ci a ținut să specifice că cele două sunt adevărate luptătoare. Cert este că fetele au fost operate iar faptul că ambele fiice s-au ajutat reciproc este de-a dreptul onorabil.

Advertisment
Advertisment