Actualitate

Andrei Nedelea a decedat la vârsta de 26 de ani

Lumea teatrului s-a cutremurat la vestea că tânărul actor s-a stins din viață. Acesta suferea de o boală cumplită

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ieri, pe data de 23 martie a murit Andrei Nedelea. A plecat dintre noi fără să își ia rămas bun un actor care s-a făcut deja remarcat în teatru și promitea așa de mult în continuare.

Toți actorii de la teatru îl îndrăgeau și au rămas profund uimiți la aflarea acestei vești. Andrei s-a bucurat de renume și admirație, dat fiind faptul că era un actor foarte apreciat.

Advertisment

Acesta umplea scena Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești cu talentul său la fiecare reprezentație. Andrei era un artist complet, el iubea și muzica la fel de mult. Eli cânta la chitară bas în trupa de rock alternativ Blue 420.

Advertisment

Din nefericire tânărul actor suferea de o afecțiune din naștere care s-a agravat în ultima vreme. În cele din urmă a fost nevoit să facă un transplant de rinichi . Din nefericire a apărut o infecție iar starea lui părea să devină din ce în ce mai bună. Însă la scurt timp lucrurile s-au complicat și totul s-a sfârșit.

Părinții lui Andrei i-au fost alinare în suferință și au fost mereu alături de el la Spitalul Fundeni din Capitală. Medicii de aici au făcut tot ceea ce au putut să îl salveze, însă totul a fost în zadar.

Cei care l-au îndrăgit pe Andrei Nedelea cu siguranță s-au bucurat din plin de piesele în care juca cu atât patos. „Jurnalul unui nebun”, „Migraaaanți”, „Nevestele vesele”, „Romanțioșii”, „Experimentul P”, sau „Fania Fénelon” rămân exemple clare ale talentului său și vor dăinui pe vecie în sufletele admiratorilor.

Ada Dumitru, a fost foarte afectată de această pierdere a teatrului românesc

Toți prietenii și colegii de la teatru știau că Andrei trece printr-o situația critică dar sperau ca până la urmă să iese triumfător din această lupta. Aceștia au făcut apel la comunitate să îl ajute cu donații de sânge însă totul a fost în zadar.

Andrei a plecat grăbit din această lume fără să mai aștepte vreun răspuns. În urma lui a lăsat o tristețe profundă și multe lacrimi care și acum se strâng pe față celor care l-au iubit, l-au cunoscut ca om sau ca actor, l-au apreciat și l-au îndrăgit.

Ada Dumitru era colegă la teatru dar și o bună prietenă care a fost mereu alături de Andrei. Ea a sperat că soarele că străluci din nou pentru Andrei și va reuși să înfrunte această cumplită boală. Realitatea este cu totul alta astfel că este foarte greu pentru Ada să depășească aceste momente de adâncă durere.

Advertisment
Advertisment