Actualitate

Andreea Tonciu a fost atacată cu cuțitul. Ce s-a întâmplat cu vedeta

În plină zi, Andreea Tonciu și soțul ei au trăit momente de groază. Cei doi, alături de fetiță, au fost atacați cu cuțitul.

Advertisment
Advertisement

Aflați în trafic, Andreea Tonciu, soțul și fetița au fost atacați cu cuțitul. Vedeta e disperată.

Andreea Tonciu a fost atacată cu cuțitul. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Momente îngrozitoare pentru Andreea Tonciu. Aceasta, împreună cu soțul și micuța lor au fost atacați în trafic cu cuțite.

Advertisment

Andreea Tonciu și soțul ei au fost atacați în trafic, în urmă cu puțin timp. Burneta a postat mai multe filmări de la fața locului, în timp ce le povestea internauților momentele de groază prin care a trecut. Potrivit vedetei, în timp ce se aflau în trafic, împreună cu fetița lor, ei au fost atacați cu cuțite. „Deci, în 2020, mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie! Te atacă cu cuțite! N-am văzut așa ceva… cine atacă cu cuțite! În ce lume trăim, fraților?! În junglă? Mi-a atacat soțul, eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!”, a declarat bruneta.

Advertisment

Au venit și polițiștii și ambulanța

La fața locului au venit atât polițiștii cât și o ambulanță care să le ofere ajutor și îngrijiri medicale. Vedeta s-a speriat foarte mult și a izbucnit în lacrimi. Totodată, Andreea și-a cerut scuze pentru comportamentul pe care l-a avut la emisiunea Bravo, ai stil, când l-a acuzat pe Maurice Munteanu că o are drept protejată pe Alexandra Ungureanu. „O piață și o industrie întreagă știe cine sunt. Astea sunt chestii care pot fi verificate, oricum. În momentul în care lansezi astfel de acuze dacă ele nu sunt susținute de ceva se poate ajunge la chestiuni mult mai grave”, a spus în acel moment Maurice Munteanu.  Andreea însă a recunoscut că a greșit: |Sunt o fire foarte vulcanică. Vreau ca în seara aceasta să-mi cer scuze în fața domnului Munteanu, recunosc că am gresit. Și de fiecare dată când mă uit la emisiune și văd că faceți glume, îmi dau seama că am făcut o mare greșeală”.

 

Advertisment
Advertisment