Actualitate

Andreea Raicu împărtășește din secretele ei din izolare

Vedeta a oferit câteva sfaturi utile pentru această perioadă. Andreea a vorbit despre importanța echilibrului emoțional în astfel de momente.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Stresul și panica sunt stările prin care trec o mulțime de oameni în prezent. Totul este confuz, iar știrile nu fac decât să accentueze acele sentimente. Andreea Raicu vine în ajutor cu diverse metode prin care ea a reușit să își păstreze echilibrul și pacea interioară.

Vedeta împărtășește din secretele sale

În primul rând, aceasta spune că nu este sănătos pentru nimeni să compare situația actuală cu momentele din anii trecuți. Astfel, chiar dacă Paștele va fi petrecut diferit de cum era toată lumea obișnuită, nu este motiv de întristare.

Advertisment

Un lucru esențial pe care îl pot face toți în izolare este să se concentreze pe ei ca oameni. Mai exact, să-și canalizeze energiile în mod productiv.

Advertisment

Timpul nu mai este un inamic și este cu totul de partea oamenilor, după cum declară vedeta. Deci este un moment prielnic ca toți să profite de el. Andreea Raicu a dezvăluit că zilnic își pune foarte multe întrebări, încercând să se cunoască mai bine.

O modalitate importantă și plăcută pentru ea este să se roage. Sunt clipe în care îi este greu sau se simte copleșită, iar rugăciunea o ajută foarte tare. A declarat că mai ales în perioada Paștelui, rugăciunea este foarte prezentă în viața ei.

O altă activitate spirituală care îi oferă resursele necesare pentru a-și păstra echilibrul este meditația. A continuat prin a spune că totul vine din interior. Așadar, lumea trebuie să se gândească la lucruri frumoase și pline de iubire.

Cum petrece timpul Andreea Raicu în izolare

Vedeta este destul de ocupată, chiar dacă petrece timpul doar în casă. Aceasta este cunoscută pentru faptul că meditează foarte mult și este pasionată de yoga. De curând, a creat un program de meditații live. A spus că a fost motivată de dorința de a ajuta oamenii să scape de stres și anxietate.

De asemenea, Andreea  postează pe rețelele de socializare cum face sport sau ce fel de mese își pregătește. Aceasta este o adevărată inspirație pentru persoanele care doresc să adopte un  stil de viață echilibrat și sănătos.

Se pare că izolarea a determinat-o să își facă și cont de Tik Tok. Andreea a mărturisit că nu credea că o să ajungă momentul în care își va descărca aplicația.

Advertisment
Advertisment