Actualitate

Andreea Marin nu mai e diva de altădată. Pandemia a transformat-o

Promovează mereu stilul de viață sănătos, dar pandemia a afectat-o și pe celebra Andreea Marin. Ce se întâmplă cu aceasta.

Ține enorm de mult la silueta sa, însă nici Andreea Marin nu mai e ce a fost odată. Vedeta a făcut gușă.

 Andreea Marin nu mai e diva de altădată. Pandemia a transformat-o

A pus câteva kilograme în plus și acest lucru s-a văzut și la Andreea Marin. Fosta zână a surprizelor a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță iar toți au observat că aceasta a făcut gușă. Chiar dacă a venit îmbrăcată într-un superb costum masculin, aceasta nu a putut să ascundă chiar atât de bine formele plinuțe.

Provocată la cele mai grele întrebări

Potrivit formatului emisiunii, Andreea Marin a avut de răspuns la multe întrebări picante. Iar Măruță a pus-o în fața faptului împlinit cu câteva întrebări legate de Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva. Nimeni alta decât actuala soție a lui Ștefan Bănică, fostul soț al Andreei. „

Eşti pe o barcă, în mijlocul oceanului, iar ca să te salvezi trebuie să renunţi la un membru din echipajul format din Mihaela Rădulescu şi Lavinia Pârva. Pe cine alegi să arunci?” ”Te gândeşti că dacă sunt şi rechini?”, a întrebat Cătălin Măruță.Răspunsul Andreei Marin i-a lăsat pe toți fără replică. „În taină, mă gândesc! Nu e deloc de rău, că ştie să înoate! Răspunsul meu e fără ezitare. Mihaela Rădulescu”, a declarat aceasta.

Cine este iubitul Andreei Marin

După trei divorțuri, vedeta trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu fostul consul la Tripoli, actualmente angajat în Ministerul Afacerilor Externe. „E o relaţie frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relaţie constructivă, plină de iubire. E discret. Am învăţat în timp că e mai bine aşa. Eu sunt un om care vorbeşte despre orice, fără bariere.

E o relaţie mai profundă. Suntem un cuplu ce trăieşte o relaţie elegantă. Suportul constant pe care îl simt din partea lui, dragostea, bineînțeles, faptul că simt că am un adevărat partener și un prieten. Dar admir și calitățile lui ce țin de profesie, ne asemănăm, construim amândoi pe calea dreaptă, fără abaterile dorite de alții, fără a ne lăsa trași de val înapoi”, a declarat Andreea într-un interviu pentru revista unica.

Tags