Actualitate

Andreea Marin e absolut șocată. Ce vrea să devină fiica sa

Fiica celebrei prezentatoare Andreea Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. nu vrea să le calce pe urme părinților săi. Ce vrea să devină Violeta.

A hotărât ce vrea să devină când va fi mare. Andreea Marin e mai mult ca uimită când fiica ei i-a mărturisit ce facultate vrea să urmeze.

Andreea Marin e absolut șocată. Ce vrea să devină fiica sa

Deși are o vârstă fragedă, Violeta, fiica Andreei Marin știe ce vrea să se facă când va fi mare. Și nu are nici o legătură cu meseria mamei sau a celebrului său tată, Ștefan Bănică. Cea mică își dorește să urmeze studiile Facultății de Drept. „Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți.

De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile Facultății de Drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri. (…) Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu asta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a declarat Andreea Marin.

Câți soți a avut zâna surprizelor

Andreea Marin, una dintre cele mai iubite vedete de la noi s-a căsătorit pentru prima dată la 21 de ani cu Cristian Gheorghiță. Din nefericire, povestea de iubire s-a terminat după trei ani, iar mai târziu s-a îndrăgostit de Ștefan Bănică. Cei doi s-au căsătorit în secret, în America iar din iubirea lor a venit pe lume Violeta. Nici relația cu acesta nu a mers, iar Andreea Marin s-a despărțit. Ulterior, vedeta și-a găsit fericirea în brațele medicului turc Tuncay Ozturk cu care s-a căsătorit, dar a divorțat după trei ani. În acest moment, vedeta spune că e fericită alături de Adrian Brâncoveanu, cu care formează un cuplu.