Actualitate

Andreea Marin, declarații incendiare despre unul dintre bărbații din viața sa. A ieșit în față cățărându-se pe umerii mei

Într-un interviu recent, Andreea Marin a șocat cu declarațiile sale legate de unul dintre bărbații din viața sa.

Chiar dacă a avut doar bărbați unul și unul, a existat cineva care a profitat de celebritatea soției sale, Andreea Marin.

Andreea Marin, declarații incendiare despre unul dintre bărbații din viața sa. A ieșit în față cățărându-se pe umerii mei

Comentariile făcute de Andreea Marin privind bărbații cu care a trăit a șocat întreaga Românie. Vedeta a menționat că a existat cineva care a profitat de celebritatea sa ca să ajungă mai sus.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din punctul acesta de vedere. Nici cele bune, nici cele rele din relațiile mele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură unele cu altele. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe celălalt în unul dintre cazuri. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față. Ca să spun așa și nu o putea face prin propriile forţe. Așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei”, a declarat vedeta, potrivit revistei Elle.

Pentru prima dată, a vorbit și despre relația cu Ștefan Bănică

Dar Andreea Marin nu s-a oprit aici și, pentru prima dată, a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu cântărețul Andreea Marin.”Am avut și relația cu tatăl copilului meu, în care amândoi eram persoane cunoscute și acolo a fost un fel de a privi lucrurile. Am avut și relația de început, de la 18 ani, când eu creșteam și mă dezvoltam ca persoană publică. Și am avut tot sprijinul în acea relație.

Ne-am despărțit pentru că la un moment dat vedeam diferit viitorul, dar voi avea mereu recunoștință față de acest prim om din viața mea”, a spus fosta zână a surprizelor. De câțiva ani, aceasta are o relație de dragoste frumoasă cu Adrian Brâncoveanu.  „Astăzi sunt într-o relație de maturitate, în care chiar simt tot suportul și ofer tot suportul meu. Văzând lucrurile după o viață în care am înțeles că oamenii sunt limitați de multe ori în a oferi dragostea lor. Când întâlnești un om bun, cum este Adrian, omul de lângă mine acum, e bine să prețuiești acest lucru”, a mai spus vedeta.