Actualitate

Andreea Marin a făcut anunțul cel mare. Ce se va întâmpla cu fiica sa, Violeta când…

Pentru prima dată, Andreea Marin a adus în discuție un subiect destul de delicat. Ce spune despre fiica sa, Violeta.

Violeta are 13 ani acum și ușor, ușor, se apropie momentul în care aceasta va avea primul iubit. Ce spune Andreea Marin.

Este atât de frumoasă încât orice băiat întoarce capul după Violeta. Chiar dacă are 13 ani, Andreea Marin s-a gândit deja la momentul în care fiica sa va avea primul iubit. Și, spune vedeta, abia așteaptă ca Violeta să vină acasă cu băiatul care-i va plăcea.

„Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are. E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc. Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici!”, a mărturisit fostă zână a surprizelor.

Ce meserie vrea să urmeze Violeta

Pe de altă parte, Andreea Marin spune că a rămas fără cuvinte când a auzit ce meserie vrea să aibă fiica sa, dar o susține în tot ceea ce vrea să facă. Micuța vrea să urmeze Facultatea de Drept. „Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți.

De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile facultății de drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri”, a declarat Andreea Marin.