Actualitate

Andreea Marin n-a mai suportat. A dat de pământ cu Mihaela Rădulescu

Despre rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-au scris multe pagini, însă nici una dintre vedete nu a recunoscut. Acum însă, zâna surprizelor a dat de pământ cu fosta sa colegă.

Într-un interviu recent, Andreea Marin a spus lucruri șocante despre Mihaela Rădulescu. Ce a supărat-o pe zâna surprizelor.

Andreea Marin n-a mai suportat. A dat de pământ cu Mihaela Rădulescu

De mai bine de 20 de ani, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu au reușit să aibă o relație normală. Invitată de Mădălin Ionescu în emisiunea lui, fosta zână a surprizelor a dat declarații uluitoare.

„Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!”, a declarat Andreea Marin.

Mihaela a făcut-o… vită

Pe de altă parte, Andreea a spus și despre mesajele pe care Mihaela i le-a trimis fostului soț. Mesaje în care Andreea era făcută… vită.

„Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă… Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna. (…) N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică…

Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, a mărturisit Andreea Marin.