Actualitate

Andreea Esca, vacanță de lux în plină pandemie. Câți bani a cheltuit vedeta în Dubai

Chiar dacă toată lumea e speriată de pandemie, Andreea Esca a plecat într-o vacanță de zece stele în Dubai. Ce s-a întâmplat acolo.

Vedeta postului de televiziune ProTV a petrecut o vacanță de vis în Dubai. A fost un cadou de 8 martie pentru Andreea Esca și fiica sa.

Andreea Esca, vacanță de lux în plină pandemie. Câți bani a cheltuit vedeta în Dubai

Au spus că trebuie să-și facă cel mai frumos cadou și au plecat în Dubai de ziua femeii. Andreea Esca și fiica sa au ales un hotel exclusivist, unde au avut parte de cele mai frumoase surprize. Este vorba de celebrul Palazzo Versace, hotelul de designer, unde vin cele mai mari vedete ale lumii. Prezentatoarea și fiica sa s-au bucurat de cele mai bune condiții dar și de o piscină privată. Un moment cu totul inedit a fost când s-au întâlnit cu soțul Shakirei, Gerard Pique și au făcut fotografii împreună.

Au zburat cu balonul deasupra deșertului

Dar asta nu e tot. Fetele și-au creat propriul parfum și au fost extrem de entuziasmate atunci când au zburat cu balonul deasupra deșertului. De asemenea, vedeta și fiica sa au făcut plimbări cu yachtul pe mare. Se pare că Andreei nu îi mai este frică de coronavirus, deși anul trecut s-a lovit de această problemă. Dacă vedeta nu s-a simțit chiar atât de rău, soțul său a fost la un pas de moarte. „Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepti să ți se întâmple ție, oricum ar fi, și primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu. Avea de 2 zile febră foarte mare, pe care inițial am asociat-o cu o problemă mai mult gastrică. Ne-am gândit că poate are o enterocolită sau, cine știe, chiar o toxinfecție alimentară, pentru că el de obicei atunci când avea orice fel de probleme cu stomacul făcea și febră.

La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Să spun sincer, mă miram că eu nu am, mi se părea cumva ciudat, pentru că noi suntem, da, în aceeași casă și mi se părea ciudat că mie mi-a ieșit rezultatul negativ. Dar eram hotărâtă, bineînțeles, și conform protocoalelor și, pentru că așa gândeam că este bine, după 7-8 zile să refac oricum testul, să vedem ce se întâmplă, dacă nu cumva se pozitivează între timp, pentru că ei plecaseră din casă amândoi cu un rezultat pozitiv.”, a declarat atunci Esca.