Actualitate

Andreea Esca nu trăiește doar din salariul de la PROTV. Ce afaceri neștiute are vedeta

Chiar dacă face parte din categoria vedetelor care au salariu imens, Andreea Esca are și afaceri neștiute.

Vedeta postului de televiziune PROTV nu duce grija banilor. Aceasta are și câteva afaceri neștiute.

Andreea Esca nu trăiește doar din salariul de la PROTV. Ce afaceri neștiute are vedeta

Dacă până acum s-a crezut că vedeta PROTV trăiește doar din salariul care-l primește de la televiziune, situația s-a schimbat. S-a aflat că aceasta are afaceri neștiute.

Potrivit infomațiilor din presă, Andreea Esca ar avea mai multe case de vacanță la poalele munților Făgăraș. Sursele spun că acestea sunt în Porumbacu de Sus, satul bunicilor săi, unde Andreea a copilărit.

A cumpărat case vechi de 150 de ani

Despre prima casă de vacanță din satul Porumbacu de Sus a vorbit chiar vedeta: „Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit şi de uliţe de la poalele muntelui, am din nou câţiva ani. Mă simt copil, mă simt fericită. Aici este o energie aparte care mă ajută să trec mai departe cu entuziasmul unui copil”.

Între timp, s-a aflat că ea și Alexandre Eram au mai cumpărat încă cinci case tradiționale, vechi de peste 150 de ani. Acestea au primit o nouă înfățișare anul trecut, când au fost transformate în pensiuni turistice.

Prețul unei nopți este între 100-120 de euro

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, pensiunile Andreei Esca au parchet și televizoare de ultimă generație. De asemenea, sunt dotate cu chicinete complet utilate și cuptor cu microunde.

În case turiștii pot găsi frigider, plită, aparat de cafea și fierbător. Nu lipsește nici un loc de luat masa și baia, dotată cu duș și uscător de păr. Pentru o casă cu două dormitoare, turiștii dornici de viața la țară pot plăti un preț cuprins între 100-120 de euro pe noapte.