Actualitate

Andreea Bălan, declarații incredibile despre cum a fost relația cu Keo

A trecut prin multe probleme în viața sentimentală, iar relația cu Keo a schimbat-o. Prin ce a trecut Andreea Bălan.

Într-un podcast online, Andreea Bălan a vorbit despre relația sa cu Keo, dar și despre ce a însemnat legătura lor.

Andreea Bălan, declarații incredibile despre cum a fost relația cu Keo

Cea mai lungă relație a Andreei Bălan a fost cu Keo. Vedeta l-a iubit foarte mult, acesta a fost motivul pentru care a suferit enorm după ce s-a despărțit. Blonda și-a dorit mult să aibă o familie în adevăratul sens al cuvântului cu Keo, dar acesta nu a fost pregătit pentru o căsătorie.

„Noi am început relația când eu aveam 21 de ani și am stat opt ani împreună. A fost cea mai lungă relație. Nu voiam la 22 de ani să îmi fac familie, dar mai târziu pe le 26, 27 atunci am început să pun presiuni pe el.

Pentru mine el a fost un stâlp, un stâlp pentru că am învățat foarte multe de la el, fiind mai mare decât mine cu 12 ani. El era foarte calm și mă calma, mă pondera. Doar că mai târziu mna… fiecare ne-am dezvoltat. Eu m-am dezvoltat foarte mult în anii ăștia și dintr-o dată învățasem atât de multe lucruri de la el, încât ajunsesem la 27 de ani să pun presiune, să vreau familie, să vreau casă”, a declarat Andreea Bălan.

A ajutat-o mult în carieră

Totodată, Andreea spune că nu mai e supărată pe Keo pentru ce i-a făcut, pentru că nu poate uita lucrurile frumoase care au fost între ei. Dar mai ales cât a ajutat-o acesta în carieră.

„Chiar dacă el a greșit la final eu nu îi șterg cu buretele toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru mine. Adică a făcut niște lucruri frumoase: albume, piese, idei, clipuri. Adică el m-a susținut, unele concepte de show el mi le-a găsit. M-a susținut foarte mult. Eu am crescut foarte mult ca artist lângă el”, a menționat cântăreața.