Actualitate

Andreea Bălan, bătută crunt de tatăl său. O obliga să urce pe scenă și să cânte în orice condiții

Relația dintre Andreea Bălan și tatăl său, Săndel Bălan nu va mai fi niciodată ce a fost. Artista nu poate uita momentul când acesta o bătea și o obliga să urce pe scenă să cânte.

A mâncat bătaie de la tatăl său care o forța să urce pe scenă și să cânte în orice condiții. Andreea Bălan i-a făcut lui Cătălin Măruță dezvăluiri șocante.

Andreea Bălan, bătută crunt de tatăl său. O obliga să urce pe scenă și să cânte în orice condiții

Ani buni nu și-au vorbit și relația lor nu va fi niciodată strânsă. Andreea Bălan nu uită niciodată cum a fost tratată de tatăl său, Săndel Bălan și câtă bătaie a primit ca să urce pe scenă și să cânte. Cei doi au întrerupt orice legătură, spune Andreea, din cauza unor sume mari de bani dar și datorită comportamentului violent al acestuia.

„E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de  maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, i-a spus vedeta lui Cătălin Măruță.

A fugit de acasă după ce a constatat că tatăl său îi lua toți banii din concerte

La 18 ani, când a realizat că toată munca ei este oprită de Săndel Bălan, Andreea a fugit de acasă. “La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după 1 milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte”,  a mai spus artista. Săndel Bălan nu recunoaște însă nimic din ce spune fiica sa și mărturisește că de fapt ea a fost cea care a pierdut bani.

„N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuţă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi.

Am cumpărat un apartament, două maşini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deşi ea a spus că n-a mers nicăieri. Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei. N-a spus că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin din Mizil şi de aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit, i-a făcut imagine frumoasă. Niciodată nu m-am certat cu domnul Antonescu, nu m-a jignit, a fost un exemplu de corectitudine. A spus că noi le întărâtam pe ele, când ele se certau la toate evenimentele şi Antoneasca o jignea că n-are voce şi e dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, a declarat Săndel Bălan.