Actualitate

Andra spune tot adevărul. Ce reproșuri îi face soțului său, Cătălin Măruță. O enervează îngrozitor…

Andra și Cătălin Măruță sunt un cuplu invidiat de multă lume. Aceștia se înțeleg extraordinar, însă există un lucru care pe artistă o enervează îngrozitor la prezentator.

Chiar dacă căsnicia lor funcționează bine, sunt și lucruri care pe Andra o deranjează foarte rău la soțul său Cătălin Măruță.

Andra spune tot adevărul. Ce reproșuri îi face soțului său, Cătălin Măruță. O enervează îngrozitor…

Jurata de la „Românii au talent” a scos la iveală un lucru care o enervează îngrozitor la soțul său, Cătălin Măruță. În podcast-ul „Acasă la Măruță”, unde a fost invitată colega sa, Delia, Andra a spus ce nu suportă la soțul său. Aceasta s-a saturat să vadă cum Cătălin vorbește continuu la telefon, chiar și când e acasă cu familia.

„Dușmanul meu, în relația mea cu Cătălin, este telefonul lui. Mie mi se pare că nu mai ajung la Cătălin din cauza telefonului. Înțeleg, e meseria lui, dar… dacă e să-i reproșez ceva, este legat de telefonul ăsta.

Nu sunt o persoană geloasă, nu sunt o persoană care să reproșeze chestii, n-am fost niciodată, dar dacă stă în casă [pe telefon]… (…) Dacă el e tot timpul pe telefon, pierde niște lucruri. Îi zic: «Nu mai sta! Ok, rezolvă, dar…» (…) Vreau să fie al meu fără telefon. Mi se pare în același timp nedrept să-i reproșez asta, dar…”, a declarat Andra.

Nu i-a controlat niciodată telefonul lui Măruță

Pe de altă parte, Andra spune că niciodată nu i-a controlat telefonul lui Măruță, deși acesta i-a spus parola, pe care a și uitat-o. Pe de altă parte însă, vedeta a mărturisit că soțul o ajută să facă mereu postările pe Instagram sau Facebook. Ea nu este geloasă pe cel cu are doi copii frumoși, pentru că are încredere în cel pe care l-a luat de bărbat.