Actualitate

Andra câștigă o sumă impresionantă de bani în 2020

Încasări mari de bani în urma unui contract bine venit. Andra este noua imagine Garnier de anul acesta

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Andra se pare că are mare noroc la bani. Contractele noi nu întârzie să apară și odată cu acestea și sume considerabile de bani. Încasările din 2020 au crescut cu 300 la sută față de anii precedenți.

Andra, o artista în vogă câștigă foarte tot mai mulți bani

Andra se îmbogățește în mod constant. Acum îi merge mai bine că oricând. Cântăreața a obținut o suma de bani impresionantă după ce a semnat un contract, cu firma Garnier. De aici i-au venit sume înzecite de euro, ceea ce au făcut că încasările să crească mai mult că oricând.

Advertisment

Andra a devenit imaginea Garnier de la noi din țară. Ea a apărut până acum în mai multe spoturi publicitare de la produsele din gama Garnier și s-a bucurat de mare popularitate. Compania a ales-o că principal reprezentant  deoarece consideră că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Advertisment

Frumusețea și optimismul debordant al vedetelor care au o relație frumoasă de cuplu prinde foarte bine în reclame. De-a lungul timpului, acesta a fost obiectivul principal avut în vedere de compania Garnier când a ales vedete pentru a face reclamă la produsele de înfrumusețare.

Andra se bucură de un succes nebun

Renumita cântăreața și totodată iubita jurată de la emisiunea Românii au Talent, a reușit să primească o suma fabuloasă de bani. În anul 2010 Andra a primit un onorariu de 30.000 de euro, pe un contract de un an.

La o distanță de 10 ani de când Andra a devenit protagonista Garnier, a primit suma de 80.000 de euro pentru a face publicitate. Această creștere este de aproape trei ori mai mare. Spotul publicitar din anul 2020, a fost filmat la Praga și a atras atenția miilor de telespectatori.

Compania Garnier cea care i-a asigurat un venit enorm, greu de imaginat a fost fondată în anul 1904. Aflred Armour Garnier, a fost fondatorul firmei astfel că brand-ul îi poartă numele și azi. Garnier oferă numeroase produse pentru înfrumusețare, care se bucură de o mare popularitate în toată lumea.

Compania ne răsfață mereu cu produse noi și inedite aducând pe piață binecunoscutele Nutrisse și Color Naturals. Produsele de îngrijirea tenului și nu numai, au devenit faimoase la nivel global.

De asemenea, Garnier oferă creme și vopsele ce au la baza produse naturale, care răsfață și încântă încă de la prima folosire. Prin inovațiile sale, au apărut produse noi care va pun în evidență frumusețea și va fac să va simțiți excelent.

Advertisment
Advertisment