Actualitate

Anca Serea va avea șapte copii. Vedeta s-a gândit la adopție

Cu doar un an în urmă a adus-o pe lume pe Leah Maria, iar acum Anca Serea s-a gândit la adopție. Vrea să mai aibă un copil.

Advertisment
Advertisement

Cea mai mare bucurie pentru ea este să fie mamă. Așa că Anca Serea s-a gândit la adopție. Urmează al șaptelea copil.

Anca Serea va avea șapte copii. Vedeta s-a gândit la adopție

Are șase copii ca niște flori și spune că este cea mai fericită femeie din lume. Chiar dacă grijile sunt mai multe și orele de somn din ce în ce mai puține. Chiar și așa, vedeta spune că s-a gândit la adopție. Vrea să salveze viața unui copil și să-I ofere tot ce e mai bun pe lume.

Advertisment

„Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis. Cât despre adopție, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o … Păstrez acest gând pentru mine deocamdată”, a afirmat Anca Serea.

Advertisment

Am ajutor de la mama. Fac echipă cu ea

Sigur că unde-s șase copii în casă, nici nu ști de care să te ocupi mai repede. Dar Anca spune că nu are probleme, mai ales că are un ajutor de nădejde în mama sa. „Destul de complicată, dar frumoasă. Foarte solicitantă, sunt praf de oboseală, dar e frumos.

Dorm de la 00:30 – 01:00 până la 3:00. La 3:00 se trezește Leah și stau cu ea până la 5:30 Mai dorm apoi de la 5:30 până la 6:55, când îi trezesc pe copii și îi pregătesc pentru școală. Deci, adunat, cred că dorm vreo 4-5 ore pe noapte. Dar o am ajutor pe mama. Fac echipă cu ea”, a menționat Anca Serea. Anca Serea este căsătorită pentru a doua oară cu Adi Sână. Prima dată ea a fost măritată cu afaceristul Filip Poplingher. Acesta a decedat în anul 2010 după o luptă cruntă cu cancerul.

 

Advertisment
Advertisment