Actualitate

Anca Dumitra a pierdut șansă de a devein fotomodel

Gianina din „Las Fierbinți” este o actrița de renume dar are și potențial de a urcă pe marile scene ale modei. Ea impresionează prin stil și frumusețe.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Anca Dumitra alias Gianina din serialul „Las Fierbinți” a fost remarcată de o agenție de modele, cu mult timp în urmă, pe când avea doar 14 ani. Anca a ratat șansa de a se afirmă în modelling.

Anca Dumitra, ar fi avut șansă să devină renumită în modelling chiar dacă este de statura mică

Pe când era elevă la școala generală a refuzat un contract în străinătate. I-a plăcut la un moment dat ideea de modelling, fiind mai mult împinsă de sfaturile mamei sale.

Advertisment

Mama lui Gianina a observat încă din copilărie că aceasta este cam băiețoasă și a crezut că niște cursuri de modelling, este exact ce îi trebuie. Ea își dorea să o vadă mai feminina și mai grațioasă, așa cum sunt fetele de obicei.

Advertisment

Însă lucrurile nu s-au întâmplat tocmai așa cum se așteptau. Anca a primit o oferta de a apărea într-o reclamă. Mama ei își dorea să o vadă că pe o domnișoară dar ea era extrem de băiețoasă când era mică.

Îi plăcea să se joace toată ziua fotbal cu băieții. Toți cei din jurul ei o îndrumau să facă modelling pentru va vedeau în ea un real potențial. Însă totul s-a oprit aici.Anca nu s-a lăsat ușor convinsă însă și-a pus armele în practică și a devenit actriță.

Anca Dumitra nu s-a afirmat în modelling dar s-a afirmat în teatru și film

Ea nu a făcut carieră din modeling dar s-a afirmat că actriță și se bucură de mare popularitate de când joacă în serialul Las Fierbinți.Alături de alți actori renumiți au reușit să ajungă la sufletul oamenilor și să-i facă să înțeleaga mai bine cum se desfășoară viața la țară.

Și în cadrul carierei în actorie ea își pune în evidență frumusețea și calitățile pe care le are, bucurându-se de aprecierea telespectatorilor și nu numai. Actrița din “Las Fierbinți” care se află deja la al 16-lea sezon, se simte onorată că a făcut parte din această echipa de atâția ani. În tot acest timp a avut parte de momente minunate și se bucură din plin de aceasta experiență.

Aceasta este doar o parte a carierei sale de actrița de film. În ceea ce îi privește carierA de teatru Anca Dumitra a jucat o mulțime de roluri importante în roluri dramatice. Ea este foarte cunoscuta pentru rolul pe care îl joacă în spectacolul de teatru “Vrăjitoarele din Salem” dar s în cel din filmul “Doing Money”.

Advertisment
Advertisment