Actualitateinfo

Anamaria Prodan şi Reghecampf au stabilit condiţiile divorţului: „A fost dorinţa lui Laurenţiu!”

Advertisment
Advertisement

Anamaria Prodan şi Reghecampf au stabilit condiţiile divorţului: „A fost dorinţa lui Laurenţiu!”

Divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf este din ce în ce mai aproape. Deşi cei doi încearcă să salveze aparenţele, se pare că au stabilit şi condiţiile în care se vor despărţi.

Advertisment

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan nu au luat niciodată varianta unui partaj după divorţ. Conform unor surse citate de playsport.ro, cei doi au stabilit deja cum vor proceda cu banii şi cu proprietăţile pe care le au împreună.

Advertisment

Anamaria Prodan şi Reghecampf au stabilit condiţiile divorţului

„Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu. Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, a spus o persoană din anturajul celor doi pentru playsport.ro.

„În afara conturilor bancare personale, Ana și Laur mai au un cont comun. De aici fiecare poate scoate bani la nevoie. Dacă suma depășește 20.000 de euro, e nevoie de aprobare. Dacă suma nu este mai mare, nu e nevoie de niciun consimțământ. Evident, ambii vor putea vedea ce sume se retrag de acolo, de fiecare dată”, mai arată sursa citată.

Anamaria Prodan, ameninţare fără precedent pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan continuă să respingă toate acuzaţiile legate de presupusele amante ale soţului său. Totuşi, vedeta a precizat că dacă toate aceste lucruri se vor adeveri, Laurenţiu Reghecampf ar trebui arătat cu degetul de întreaga ţară.

Anamaria Prodan, ameninţare fără pentru Laurenţiu Reghecampf

„Dacă credeți că acest bărbat ar putea să decadă în ochii copiilor lui, a familiei lui, a jucătorilor lui, a tuturor celor ce-l admiră şi a făcut toate aceste lucruri, înseamnă că merită să fie scos în faţă şi arătat cu degetul de o ţară întreagă„, a transmis Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

 

Advertisment
Advertisment