Actualitate

Anamaria Prodan S-A LOGODIT? Vedeta le-a arătat tuturor inelul primit: „Yes, I will!”

Internauții se întreabă dacă Anamaria Prodan s-a logodit, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, după ce vedeta face furori cu un inel primit.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Anamaria Prodan s-a logodit? Se pare că sexy-impresara nu are timp de pierdut și a pus lumea mondenă pe jar încă de la primele ore ale zilei, când s-a afișat cu un inel misterios.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan plănuiește să își refacă viața, imediat după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Vedeta a declara încă de la anunțul separării că este deschisă să se căsătorească din nou, în contextul în care Reghe și-a refăcut viața, practic, încă din timpul căsniciei cu ea.

Advertisment

Acum, vedeta a stârnit numeroase zvonuri potrivit cărora s-a logodit: să fie acesta adevărul, să fi zis Anamaria Prodan „DA”?

Advertisment

Anamaria Prodan S-A LOGODIT? Vedeta le-a arătat tuturor inelul primit

Chiar dacă, deocamdată, nu a oferit o declarație oficială, din textul postat pe rețelele de socializare deducem că Anamaria Prodan s-a logodit. În dreptul imaginii cu inelul primit, vedeta a atașat încă o fotografie, în care două mâini formează, împreună, simbolul unei inimi. În cadrul aceleiași postări, Anamaria Prodan a atașat și un scurt text, din care reiese că inelul primit este, într-adevăr, unul de logodnă.

„Yes, I will. Thank you”, a transmis Anamaria Prodan. „Da, o voi face. Mulțumesc”, este traducerea celor câteva cuvinte postate de impresară, care i-au trimis pe toți cu gândul la faptul că Anamaria Prodan s-a logodit, deși în acte încă este căsătorită!

Anamaria Prodan își dorește să își refacă viața, după divorț

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani.

Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu, înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a transmis Anamaria Prodan, în urmă cu doar câteva luni.

Advertisment
Advertisment