Actualitate

Motivul nebănuit pentru care Anamaria Prodan nu se prezintă la procesul cu iubita lui Reghe, Corina Caciuc

Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care nu se prezintă la procesul cu iubita lui Reghe, Corina Caciuc.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa noii iubite a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc. Frumoasa șatenă i-a intentat proces impresarei pentru calomnie, iar pe data de 15 aprilie cele două au prima înfățișare în sala de judecată. În acest context, Anamaria Prodan nu a dezvăluit doar că nu se prezintă la procesul cu iubita lui Reghe, ci și motivul pentru care nu își va face apariția la tribunal, iar detaliile sunt neașteptate.

După ce Anamaria Prodan a postat mai multe mesaje și imagini defăimătoare la adresa noii iubite a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, șatena a dat-o în judecată pe cea care încă îi este soție partenerului său. În acest sens, dat fiind faptul că prima înfățișare se apropie cu pași repezi, Anamaria Prodan a mărturisit că nu are de gând să participe la proces, căci toată lumea ar știi cine este, de fapt, Corina Caciuc.

Advertisment

Motivul nebănuit pentru care Anamaria Prodan nu se prezintă la procesul cu iubita lui Reghe, Corina Caciuc

„Mâine e? Nici nu mai știu, am atât de multe deschise de ei doi încât nu mai știu care sunt, pentru cine, bine că îl am pe avocatul meu. Nu (n.r. – nu mă prezint)! Eu mă uit în presă, văd, citesc, văd fotografii cu o domnișoară care a trăit o astfel de viață. Calomie pentru ce? Nu mie îmi bagă Kamara degete în gură prin videoclipuri, nu eu sunt dezbrăcată prin cluburi de noapte la striptease”, a declarat Anamaria Prodan, pentru postul de televiziune Antena Stars.

Advertisment

Mai mult, amintim faptul că procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află deja la al treilea termen și cei doi trebuie să se prezinte, din nou, la tribunal, pe data de 30 mai. La ultimul termen nu și-au vorbit deloc, Laurențiu Reghecampf nici măcar nu și-a salutat copilul, așa că rămâne de văzut cum va evolua situația.

Advertisment
Advertisment